Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA: Ucraina poate folosi arme americane pentru a lovi ținte în interiorul Rusiei. „Nu e vorba despre geografie. Este bun simț”

Publicat:
SUA: Ucraina poate folosi arme americane pentru a lovi ținte în interiorul Rusiei. „Nu e vorba despre geografie. Este bun simț”

Ucraina poate folosi arme furnizate de SUA pentru a lovi in interiorul Rusiei, nu doar pe teritoriul rus din apropierea regiunii ucrainene Harkov, forte ruse care trag asupra trupelor ucrainene, a afirmat joi Pentagonul, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA nu mai limiteaza utilizarea armelor americane la ținte rusești langa Harkov

14:40, 21.06.2024 - Ucraina poate folosi arme furnizate de SUA pentru a lovi in interiorul Rusiei forte ruse care trag asupra trupelor ucrainene, și nu doar pe teritoriul rus din apropierea regiunii ucrainene Harkov, a afirmat joi Pentagonul, transmite Reuters.

Ucraina poate folosi arme furnizate de SUA pentru a lovi in Rusia nu doar langa Harkov

14:10, 21.06.2024 - Ucraina poate folosi arme furnizate de SUA pentru a lovi in interiorul Rusiei, nu doar pe teritoriul rus din apropierea regiunii ucrainene Harkov, forte ruse care trag asupra trupelor ucrainene, a afirmat joi Pentagonul, transmite Reuters.

Rusia – Ucraina, ziua 849: SUA permit Ucrainei sa loveasca in interiorul Rusiei cu armele trimise de ele

10:36, 21.06.2024 - Ucraina poate folosi arme furnizate de SUA pentru a lovi in interiorul Rusiei, nu doar pe teritoriul rus din apropierea regiunii ucrainene Harkov, forte ruse care trag asupra trupelor ucrainene, a afirmat Pentagonul. Purtatorul de cuvant al Pentagonului, generalul maior de aviatie Patrick Ryder, le-a…

Pentagonul incurajeaza Ucraina la acțiuni riscante: unda verde pentru a folosi armele furnizate de SUA oriunde in interiorul Rusiei

04:45, 21.06.2024 - Ucraina poate folosi arme furnizate de Statele Unite pentru a lovi forțele ruse care trag asupra trupelor ucrainene oriunde peste granița cu Rusia, și nu doar pe teritoriul rusesc din apropierea regiunii ucrainene Harkov, a declarat joi Pentagonul, porivit Rador Radio Romania.

Rusia – Ucraina, ziua 828: Berlinul autorizeaza Kievul sa foloseasca arme germane impotriva unor ținte din Rusia

15:55, 31.05.2024 - Guvernul german a anuntat astazi ca a autorizat Ucraina sa utilizeze arme furnizate de Berlin impotriva unor tinte de pe teritoriul Rusiei, pentru a se apara impotriva atacurilor lansate din apropierea frontierei asupra regiunii Harkov.Germania a discutat cu aliatii faptul ca Rusia a efectuat lovituri…

Rusia recunoaște ca dronele ucrainene pot ataca adanc in interiorul teritoriului sau și vrea sa consolideze apararea Moscovei

17:50, 29.05.2024 - Ucraina dispune de drone care pot lovi pana la o distanta de 2.500 de kilometri in interiorul Rusiei, dar capitala Moscova este bine protejata, a declarat, miercuri, un ofiter de rang inalt din fortele aeriene ruse, potrivit Reuters.

Ucraina il inlocuiește pe șeful trupelor ucrainene de pe linia frontului din Harkov, in plina ofensiva a Rusiei

14:50, 13.05.2024 - Comandantul ucrainean responsabil de linia frontului din Harkov (nord-est) a fost inlocuit pe fondul ofensivei ruse, a anuntat luni comandamentul grupului de trupe Hortita, citat de Reuters, informeaza Agerpres.

Turnul de televiziune din Harkov a fost rupt in doua dupa un atac cu racheta al Rusiei | VIDEO

22:00, 22.04.2024 - Turnul de televiziune de 240 de metri din orasul ucrainean Harkov, nord-est, s-a rupt in doua, iar partea sa superioara a cazut la pamant, dupa un atac cu racheta al Rusiei, informeaza Agerpres.Semnalul de emisie a fost intrerupt in cel de-al doilea oras ca marime din Ucraina, care a fost bombardat…


Ce parere ai despre aceasta stire?