Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA: Trump anunță desfășurarea de trupe americane n Gabon din cauza tensiunilor din Republica Democrată Congo

Publicat:

Președintele Donald Trump a declarat vineri ca militari americani au fost desfașurati in Gabon ca raspuns la posibilele demonstrații violente din , dupa alegerile prezidențiale de acolo, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

CFR anunța ca trenurile vor circula cu viteza redusa in urmatoarele zile din cauza caniculei

15:15, 21.06.2024 - CFR SA anunta ca in perioada 21 - 23 iunie viteza de circulatie a trenurilor in zonele aflate sub incidenta codurilor rosu și portocaliu de canicula va fi redusa cu 20-30 de km/h fata de cea normala, ceea ce va duce la prelungirea duratei de parcurs a anumitor trenuri.

Comisia Europeana anunța ca Ucraina și Moldova sunt pregatite pentru negocierile de aderare la UE

19:16, 07.06.2024 - Comisia Europeana a declarat vineri ca Ucraina și Moldova au indeplinit toate criteriile necesare pentru a incepe oficial negocierile privind aderarea la UE. Premierul ucrainean Denis Șmihal și-a exprimat speranța ca discuțiile sa poata incepe la sfarșitul acestei luni, conform Reuters. „Confirmam ca,…

Regele Salman al Arabiei Saudite, investigat medical din cauza simptomelor de febra și dureri articulare

13:25, 19.05.2024 - Regele Salman bin Abdulaziz al Arabiei Saudite este supus duminica unor analize medicale din cauza ”temperaturii ridicate si a durerilor articulare”, a informat agentia de presa de stat SPA, citata de Reuters.

Militarii ruși au intrat intr-o baza aeriana din Niger care adaposteste trupe americane

10:15, 03.05.2024 - Personal al armatei ruse a intrat intr-o baza aeriana din Niger care adaposteste trupe americane, a declarat joi pentru Reuters un inalt oficial american din domeniul apararii, un demers care vine dupa decizia juntei din Niger de a expulza fortele americane din tara.

Serviciile secrete americane: 'Probabil nu Putin a ordonat uciderea lui Navalnai' (WSJ)

13:20, 27.04.2024 - Serviciile secrete americane: „Probabil nu Putin a ordonat uciderea lui Navalnai”Agentiile de informatii americane au stabilit ca presedintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opozitie Alexei Navalnai intr-o tabara de prizonieri din Arctica in februarie, a relatat…

Britanicii anunta ca vor participa la exercitii militare in Pacific impreuna cu SUA si Japonia

07:30, 11.04.2024 - Britanicii anunta ca vor participa la exercitii militare in Pacific impreuna cu SUA si Japonia Marea Britanie va organiza exercitii militare comune regulate in zona Indo-Pacifica impreuna cu SUA si Japonia incepand cu 2025, pentru a consolida securitatea in regiune, a anuntat miercuri Ministerul britanic…

Volodimir Zelenski anunța pierderea razboiului: Se va intampla din cauza ajutorului SUA care e blocat in Congres

20:10, 07.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat, duminica, ca tara sa va pierde razboiul in fata Rusiei daca ajutorul american de 60 miliarde de dolari ramane blocat in Congres, intr-un moment in care Rusia isi intensifica presiunea in estul tarii, transmite AFP.

Rebelii Houthi anunta ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene

19:10, 07.04.2024 - Rebelii houthi din Yemen au declarat ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene, in cele mai recente atacuri din campania lor in sprijinul palestinienilor in razboiul din Gaza, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?