Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA: Djohar Tsarnaev a pledat vinovat in cazul atentatului de la Boston

Publicat:

a pledat vinovat, in instanta, pentru implicare in atentatul comis la maratonul din Boston, argumentand ca s-a aflat sub influenta rea a fratelui sau mai mare, relateaza , citata de Mediafax.

"Djohar a fost implicat", a declarat avocatul inculpatului, , in fata juratilor.

"Nu incearca sa evite in niciun fel asumarea vinei", a subliniat Clarke.

"Inculpatul credea ca era soldat intr-un razboi sfant impotriva americanilor", a declarat procurorul .

Avocatii lui Tsarnaev sustin ca, la…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie din Missouri, gasita nevinovata dupa 43 de ani petrecuți in inchisoare. Avocații ei: „Cea mai lunga condamnare nedreapta”

10:36, 16.06.2024 - Condamnarea unei femei din Missouri, care a fost inchisa timp de 42 de ani pentru crima, a fost anulata dupa ce un judecator a gasit dovezi „clare si convingatoare” ca este nevinovata, relateaza The Guardian, potrivit news.ro.Sandra „Sandy” Hemme, in varsta de 63 de ani, a fost declarata vinovata -…

VIDEO Francezul arestat pentru spionaj in Rusia a pledat vinovat. Cine este Laurent Vinatier

19:45, 07.06.2024 - Cercetatorul francez Laurent Vinatier a pledat vinovat vineri, in fata unui tribunal din Moscova, pentru acuzatia ca nu s-a inregistrat ca agent strain si ar fi cules informatii despre armata rusa, astfel ca a fost plasat in arest preventiv pana la 5 august, relateaza Reuters.

Instrainarea parinteasca, un nou concept care se va aplica in cazul divorțului. Legea s-a schimbat!

12:40, 21.04.2024 - Instrainarea parinteasca, un nou concept O schimbare legislativa adoptata de Camera Deputaților aduce o modificare semnificativa in ceea ce privește cuplurile care se afla in proces de divorț și copiii lor. Parlamentul a aprobat introducerea conceptului de instrainare parinteasca, considerata o forma…

ITIA, suspendare de 15 ani pentru un jucator de tenis care a pledat vinovat

08:51, 10.04.2024 - Spaniolul Aaron Cortes a fost suspendat pentru o perioada de 15 ani dupa ce a recunoscut 35 de incalcari ale Programului Anticorupție in Tenis (TACP), a anunțat, marți, Agenția Internaționala pentru Integritate in Tenis (ITIA).

Rusia declara ca studiaza o pista ucraineana in cazul atentatului de la Moscova

10:00, 05.04.2024 - Comitetul de ancheta rus a anuntat vineri ca examineaza o pista ucraineana in atentatul comis in martie la o sala de concerte de langa Moscova si care a fost revendicat de catre gruparea jihadista Stat Islamic.


Ce parere ai despre aceasta stire?