Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA. Bernie Sanders îşi lansează campania electorală şi îl califică pe Donald Trump drept "persoana cea mai periculoasă"

Publicat:

Sanders, in varsta de 77 de ani si originar din Brooklyn, cartierul new-yorkez unde a decis sa-si lanseze campania pentru alegerile primare democrate, si-a anuntat candidatura la presedintia SUA la 19 februarie cu obiectivul de a-l "detrona" pe actualul lider de la , republicanul , la alegerile prezidentiale din 2020, scrie agerpres.ro.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Inca o voce cu greutate cere retragerea lui Biden: Pentru a servi tara, presedintele Biden trebuie sa paraseasca cursa

09:36, 29.06.2024 - Consiliul editorial al prestigiosului cotidian american The New York Times i-a cerut, vineri, presedintelui Joe Biden sa se retraga din cursa pentru Casa Alba, dupa dezbaterea sa dezastruoasa cu Donald Trump din ziua precedenta, noteaza news,ro.

Biden nu a fost in cea mai buna forma in cursul dezbaterii cu Trump

13:06, 28.06.2024 - Joe Biden nu a fost in cea mai buna forma in cursul dezbaterii de joi seara in fata lui Donald Trump. Președintele SUA, care are 81 de ani, s-a prezentat la dezbatere cu vocea mai ragusita ca de obicei, cu o privire putin pierduta uneori si a avut de mai multe ori dificultati de exprimare. {{754644}}Surse…

Joe Biden si Donald Trump se vor confrunta joi in prima lor dezbatere televizata

13:35, 26.06.2024 - Presedintele SUA, democratul Joe Biden, se va confrunta joi cu contracandidatul sau republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, in prima dezbatere televizata din aceasta campanie electorala, foarte asteptata, cu mai putin de jumatate de an inainte de scrutin.

Joe Biden și rivalul sau Donald Trump, gata pentru meciului anului. Zilele cand vor fi organizate dezbaterile electorale

12:01, 16.05.2024 - Presedintele american Joe Biden si rivalul republican Donald Trump au acceptat miercuri sa se confrunte in doua dezbateri, la 27 iunie si 10 septembrie, pregatind cele mai asteptate momente cu miza de pana acum in cursa pentru Casa Alba, relateaza Reuters, conform news.ro.

Lupta stransa intre Biden și Trump. Cei doi sunt la egalitate in cursa pentru alegerile prezidențiale (sondaj Reuters/Ipsos)

15:06, 15.05.2024 - Presedintele american, democratul Joe Biden, si rivalul sau, predecesorul sau republican Donald Trump, sunt la egalitate in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, potrivit unui nou sondaj Reuters/Ipsos, difuzat miercuri, transmite Agerpres.

Taiwanul va avea sprijinul lui Trump daca acesta va caștiga alegerile

15:11, 04.05.2024 - Un fost ambasador al SUA la Organizația pentru Securitate și Cooperare in Europa, James Gilmore, a declarat sambata ca este convins ca Donald Trump va sprijini din nou Taiwanul daca va obține un nou mandat la Casa Alba.

Joe Biden ii numește „xenofobi” pe indieni și pe japonezi, aliații SUA: „O prostie”

07:25, 03.05.2024 - Președintele american Joe Biden a numit Japonia și India drept „xenofobe”, plasandu-le in rand cu Rusia și China ca state care „nu vor imigranți”, informeaza BBC.Adresandu-se unui public predominant asiatico-american la un eveniment de strangere de fonduri de campanie, Biden a spus ca alegerile din…


Ce parere ai despre aceasta stire?