Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA: Atacatorul din Oregon s-a sinucis la locul tragediei (autorități)

Publicat:

Studentul care a ucis joi intr-un campus din statul american Oregon noua persoane s-a sinucis in fața clasei unde a avut loc tragedia, au anunțat miercuri autoritațile, relateaza AFP.

Tânarul de 26 de ani, , a avut un schimb de focuri cu doi polițiști sosiți la fața locului imediat dupa masacru.

Lovit de un glonț, el a revenit în sala de curs unde omorâse deja noua persoane, a indicat miercuri , comandantul poliției din Roseburg, oraș situat în apropiere de campus.

'Dupa ce a fost ranit, atacatorul a revenit în…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua persoane au fost ucise și alte opt ranite intr-un atac armat in Arkansas

23:55, 21.06.2024 - Doua persoane au fost ucise și alte opt, inclusiv un ofițer de poliție, au fost ranite intr-un atac armat care a avut loc intr-un supermarket din Arkansas, informeaza Reuters, care citeaza poliția statului Arkansas.Focul a fost deschis la supermarketul Mad Butcher din Fordyce, un oraș de 3.200 de locuitori…

Politist din judetul Tulcea, suspectat ca ar fi lovit telefonul unei persoane care filma! Ce a decis conducerea IPJ Tulcea (VIDEO)

09:40, 18.06.2024 - La data de 20 mai 2024, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Tulcea s au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca pe retelele sociale a aparut un videoclip in care un politist din cadrul Postului de Politie Turcoaia, ar fi lovit cu mana telefonul mobil al unei persoane care incerca…

Cel puțin 15 persoane moarte din cauza furtunilor și tornadelor care au lovit trei state americane in weekend. Peste 200 de case, distruse

11:35, 27.05.2024 - Cel puțin 15 persoane au murit in acest weekend din cauza furtunilor și tornadelor care au lovit statele Texas, Arkansas și Oklahoma. Au fost distruse peste 200 de case, iar meteorologii avertizeaza ca sezonul uraganelor abia incepe.

Cinci persoane ranite dupa ce mașina lor a lovit un copac, pe DN 67, in Gorj

14:05, 08.05.2024 - Cinci persoane au fost ranite, miercuri, dupa ce mașina in care se aflau, condusa de un tanar de 26 de ani, a parasit drumul, in localitatea Scoarța, județul Gorj, și a lovit un copac, potrivit mediafax.

Atac rusesc cu racheta in Odesa: mai multe persoane ucise dupa ce o racheta a lovit o institutie de invatamant - VIDEO

03:35, 30.04.2024 - Un atac rusesc cu racheta, in plina zi, asupra unei institutii de invatamant din portul ucrainean Odesa a ucis luni patru persoane si a ranit 28, au anuntat oficiali locali citati de Reuters, potrivit news.ro.

O tanara care a supraviețuit tragediei de la 2 Mai face dezvaluiri. Ce spune tanara despre accidentul in care doua persoane au murit: "A intors masina si s-a dus in Vama"

18:45, 18.04.2024 - O tanara care a supraviețuit accidentului provocat de Vlad Pascu in 2 mai rupe tacerea! Fara spune ca Sebastian, tanarul care a murit, dupa ce Vlad Pascu l-a lovit cu mașina, mergea chiar in fața ei.

Atac cu arma alba la Sydney: Cinci persoane au fost ucise, opt sunt spitalizate; atacatorul a fost omorat

12:00, 13.04.2024 - Cinci persoane au fost ucise sambata dupa amiaza intr un atac cu cutitul intr un mall din Sydney, in timp ce alte opt sunt spitalizate, intre care si un copil, au anuntat politia si serviciile de urgenta, relateaza Reuters si AFP. UPDATE ORA 11:30:Cinci persoane au fost ucise sambata dupa amiaza intr…

Groaza la un mall in Sydney. Cinci morti

11:55, 13.04.2024 -  Cinci persoane au fost ucise sambata intr-un atac cu cutitul intr-un mall din Sydney, in timp ce alte opt sunt spitalizate, intre care si un copil, au anuntat politia si serviciile de urgenta, relateaza Reuters si AFP. Politia a precizat ca atacatorul a actionat singur si ca pana in prezent nu i-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?