Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA anunță că au ucis un lider ISIS în estul Siriei. Aviația americană acuză că a fost anterior hărțuită de avioane rusești

Publicat:

Aviatia americana a efectuat un atac cu drone in data de 7 iulie, care l-a ucis pe un lider ISIS in estul Siriei, a anuntat duminica CENTCOM, al SUA, citat de Reuters. Comandamentul a precizat ca in atac au fost utilizate drone MQ-9, care mai devreme in cursul zilei au fost harțuite vreme de doua ore de aviația ruseasca. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac cu drone rusesti, aproape de un stat NATO

09:15, 19.06.2024 - Un atac cu drone rusesti asupra regiunii Liov din vestul Ucrainei, care se invecineaza cu Polonia, membra a NATO, a ranit un om si a avariat o cladire rezidentiala cu mai multe etaje, a declarat miercuri primarul orasului, transmite Reuters.

Armata israeliana bombardeaza estul orasului Rafah, inainte ca evacuarea populatiei sa se incheie

16:10, 06.05.2024 - Aviatia israeliana a lansat luni lovituri in estul orasului Rafah din Fasia Gaza, in apropierea zonelor in care civilii palestinieni au primit ordin de evacuare, relateaza Al-Aqsa, canalul oficial al Hamas, citat de Reuters.

Armata israeliana bombardeaza estul orasului Rafah, in timp ce evacuarile populatiei sunt in curs de desfasurare

15:20, 06.05.2024 - Aviatia israeliana a efectuat luni lovituri in estul orasului Rafah, in Fasia Gaza, in apropierea zonelor in care civilii palestinieni au primit ordin de evacuare, relateaza Al-Aqsa, canalul oficial al Hamas, citat de Reuters, potrivit news.ro

Apararea antiaeriana americana a detectat avioane rusești

17:01, 03.05.2024 - Avioane militare rusești au fost detectate in zona de identificare a apararii aeriene din Alaska. In același timp, aviația rusa a ramas in spațiul aerian internațional, relateaza haqqin.az. Comandamentul comun nord-american de aparare aerospațiala (NORAD) a raportat ca pe 2 mai a detectat și urmarit…

Baza militara americana din Siria, atacata cu rachete

11:06, 22.04.2024 - Cel puțin cinci rachete au fost lansate duminica din orașul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene și un oficial american.

Baza americana din Siria sub tirul rachetelor lansate din Irak

08:50, 22.04.2024 - Cel puțin cinci rachete au fost lansate duminica din orașul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene și un oficial american, noteaza Mediafax.

Consulatul Iranului din Damasc, distrus intr-un atac aerian al Israelului. Lider militar important, printre victime

19:20, 01.04.2024 - Avioane de razboi israeliene au lovit luni consulatul iranian din capitala Siriei Damasc, intr-o acțiune care reprezinta o esaladare importanta a conflictului din Orientul Mijlociu, potrivit agenției Reuters. O sursa de securitate libaneza a declarat ca un comandant de rang inalt al Corpului Gardienilor…

Italia susține ca a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice

23:50, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene au anunțat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești, scrie Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?