Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Style Radar! Ce purtam in sezonul rece! Iata ce propune brand-ul romanesc Sense!

Publicat:

Sezonul acesta, imprimeurile florale stilizate sustin o silueta zvelta atat prin drapajele delicate, materialele elastice cat si prin asimetriile si taieturile arhitecturale care reusesc sa dea o nota moderna tinutei. Printurile arty se potrivesc unui stil young cu o directie fresh bine definite. Variantele exotice fabuloase, precum arabescurile sau motivele paisley, se armonizeaza cu veste din blana cambrate sau intra in registrul sofisticat prin alaturarea unor jachete din lana in nuante uni. Potrivite pentru zona office dar si pentru un look casual-sic, piesele imprimate emana feminitate prin…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Cat costa porumbul fiert in stațiunile de la malul Marii Negre. Prețurile au explodat in 2024

17:55, 19.06.2024 - Sezonul vacanțelor a venit! Chiar daca mulți romani aleg destinații turistice precum Bulgaria sau Grecia, litoralul romanesc ramane in topul preferințelor. Anul trecut mulți spuneau ca prețurile sunt exagerate. Este vreo diferența anul acesta? Cat a ajuns sa coste un porumb fiert pe litoralul romanesc…

Prețuri pe litoral: Cat costa un pahar de bere la mare in 2024

09:16, 13.06.2024 - Explozia prețurilor pe litoralPe litoralul romanesc, prețul unui pahar de bere a crescut semnificativ in 2024. Turiștii trebuie sa plateasca intre 11 și 16 lei pentru un pahar de bere la draft, in funcție de tipul ales. Aceasta majorare reflecta o creștere de 10-15% fața de prețurile din anul precedent.Aceasta…

Mega Image inchide „cel mai puternic brand” romanesc! Vindea doar produse autentice, realizate dupa rețete tradiționale

12:00, 07.06.2024 - Administratorii retailer-ului Mega Image au luat o decizie trisa pentru producatorii romani, cel putin. Ei au inchis recent ultimul magazin „Gusturi Romanești”. Decizia a fost publicata deja in Monitorul Oficial. De ce au inchis „Gusturi Romanești” Magazinele Gusturi Romanești vindeau doar produse cu…

Te pregatești sa-ți petreci concediul pe litoralul romanesc? Vezi care sunt cele mai periculoase zone pentru inot

09:35, 03.06.2024 - Daca te pregatești sa-ți petreci concediul pe litoralul romanesc și vrei sa ai parte de o vacanța liniștita și lipsita de griji, atunci trebuie sa vezi care sunt cele mai periculoase zone pentru inot. Sezonul estival a inceput, iar asta inseamna ca salvamarii au facut și harta punctelor negre de pe…

Te pregatești sa-ți petreci concediul pe litoralul romanesc? Atunci trebuie sa vezi care sunt cele mai periculoase zone pentru inot

09:30, 03.06.2024 - Daca te pregatești sa-ți petreci concediul pe litoralul romanesc și vrei sa ai parte de o vacanța liniștita și lipsita de griji, atunci trebuie sa vezi care sunt cele mai periculoase zone pentru inot. Sezonul estival a inceput, iar asta inseamna ca salvamarii au facut și harta punctelor negre de…

Mihai Traistariu angajeaza camerista pentru apartamentele de la mare. Ce salariu e dispus sa ofere: „Nu are mult de muncit, adica 2-3 ore pe zi”

09:40, 18.04.2024 - Mihai Traistariu angajeaza o camerista pentru perioada 15 iunie - 15 septembrie. Atunci are cei mai mulți clienți la apartamentele lui de pe litoralul romanesc și are nevoie de o curațenie impecabila pentru oaspeții lui. De cațiva ani de zile, pe langa muzica, Mihai Traistariu a investit in imobiliare…

Se apropie sezonul estival. Cat trebuie sa scoata romanii din buzunar pentru o noapte de cazare pe litoralul romanesc

18:35, 08.04.2024 - Romanii se pregatesc pentru cateva zile libere in luna mai. ”Puntea” pe care o pot face chiar de Paște ii entuziasmeaza atat pe turiști, cat și pe cei care dețin afaceri - mai mici sau mai mari - pe litoralul autohton.

Muștarul de Tecuci: Secretele rețetei succesului unui brand romanesc dupa care strainii se „bat” sa-l consume

11:00, 05.04.2024 - Muștarul de Tecuci, un simbol al tradiției culinare romanești, a depașit granițele naționale, devenind un brand apreciat și in țari cu o indelungata tradiție culinara precum Franța, Italia și Elveția. In inima județului Galați, in micuța fabrica din Tecuci, se produc lunar peste 100 de tone de acest…


Ce parere ai despre aceasta stire?