Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sturza, despre numirea lui Botnari la șefia MoldovaGaz: Plahotniuc a primit ce şi-a dorit cel mai mult – perla coroanei!

Publicat:

Numirea ministrului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, , la șefia MoldovaGaz nu a fost posibila fara implicarea lui Dodon, care a facut lobby in acest sens la Moscova.  Mai mult, prin aceasta numire, Plahotniuc a primit „ce si-a dorit cel mai mult – perla coroanei!"

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Un bancher de top al lui Putin avertizeaza ca economia Rusiei risca „ruina“. Lovitura pe care a primit-o din China

19:05, 27.06.2024 - Moscova trebuie sa gaseasca rapid alte modalitați de plata pentru exporturile sale sau economia sa afectata de sancțiuni risca "ruinarea", a declarat unul dintre principalii bancheri ai președintelui Putin, in urma masurilor luate de creditorii chinezi de a suspenda tranzacțiile cu bancile ruse.

VIDEO Imagini difuzate de Kremlin: Putin aterizeaza in Coreea de Nord și este primit regește de Kim Jong-Un

22:25, 18.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a sosit miercuri in Phenian, capitala Coreei de Nord, pentru o vizita exceptionala in cadrul careia ar putea fi semnat un acord de parteneriat strategic intre Moscova si regoimul condus de Kim Jong-Un, o alianta pe care Occidentul o vede ca pe o amenintare, transmite…

Rasturnare de situație: Viktor Orban și-a primit 'tainul' și acum il susține pe Mark Rutte la șefia NATO

17:26, 18.06.2024 - Ungaria este pregatita sa sustina candidatura premierului olandez Mark Rutte pentru postul de secretar general al NATO, a anuntat marti premierul ungar Viktor Orban intr-o postare pe reteaua de socializare X, transmit agentiile AFP si Reuters.

Gazprom, pierderi de 7 miliarde de dolari anul trecut. Compania a primit ordin sa nu plateasca dividende

10:15, 21.05.2024 - Guvernul de la Moscova a dat instructiuni Gazprom sa nu plateasca dividende pentru 2023, conform unui decret publicat pe site-ul companiei de stat. Compania a raportat primele pierderi anuale incepand din 1999, iar vanzarile catre Europa au scazut la jumatate anul trecut.

Ce spune un consilier prezidențial ucrainean despre numirea noului ministru rus al apararii. „Va fi o tara militarista”

21:15, 13.05.2024 - Alegerea unui economist ca ministru al apararii in Rusia arata cat de departe merge Moscova pentru a-si reforma economia astfel incat sa raspunda necesitatilor de razboi, a decrat luni consilierul prezidential ucrainean Mihailo Podoliak.

Kelemen Hunor a izbucnit dupa ce Iohannis a primit flit pentru șefia NATO, din SUA: E cale lunga de la ambiția personala!

19:55, 08.05.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, referindu-se la candidatura lui Klaus Iohannis la sefia NATO, ca "de la ambitia personala si pana la a obtine aceasta functie este cale lunga".

Olimpiada de la Paris din acest an se pregateste sa faca fata unei provocari fara precedent in materie de securitate cibernetica

06:55, 07.05.2024 - Crima organizata, activistii si statele vor fi principalele amenintari in perioada Olimpiadei care se va desfasura in perioada 26 iulie-11 august in timp ce Olimpiada Paralimpicilor va avea loc intre 28 august-8 sepembrie. Organizatorii Paris 2024, care au lucrat mana in mana cu agentia nationala franceza…

Rusia a declarat „indezirabile” trei organizații pentru drepturile omului: Una dintre ele a primit Premiul Nobel pentru Pace

13:40, 18.04.2024 - Rusia a interzis „Fundația Boris Nemțov pentru Libertate”, „Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate” și „Centrul Ucrainei pentru Libertați Civile” ca organizații „indezirabile”, a declarat miercuri Ministerul Justiției de la Moscova, relateaza The Moscow Times, potrivit hotnews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?