Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: Vizitele la Grand Canyon vor fi mult mai riscante din cauza căldurii extreme

Publicat:

Caldura extrema, alimentata de schimbarile climatice, va crește semnificativ riscul de imbolnavire pentru milioanele de oameni care viziteaza Parcul Național Grand Canyon din SUA in fiecare an, a constatat un nou studiu al Serviciului Parcurilor Naționale, relateaza CNN.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

140 de oameni au murit intr-o singura zi din cauza caldurii extreme. Țara care se topește la propriu

12:41, 27.06.2024 - Situație inspaimantatoare in KarachiServiciul de ambulanța Edhi a raportat ca, in mod obișnuit, aduce zilnic intre 30 și 40 de persoane decedate la morga din Karachi. In ultimele șase zile, numarul de cadavre aduse a crescut semnificativ, cu aproximativ 568 de decese in total, dintre care 141 au fost…

O statuie de ceara a lui Abraham Lincoln s-a topit din cauza caldurii extreme din Washington D.C.

19:00, 25.06.2024 - O statuie de ceara care il infațișa pe al 16-lea președinte al Statelor Unite, Abraham Lincoln, liderul care a condus eforturile de abolire a sclaviei, s-a topit din cauza caldurii extreme de la Washington D.C., marți, relateaza BBC.

VIDEO Pelerinaj la Haji: Peste 1300 de pelerini au murit in Arabia Saudita din cauza caldurii extreme

13:40, 24.06.2024 - Arabia Saudita a anuntat ca 1.301 de pelerini au murit in timpul Hajj-ului, marele pelerinaj musulman care s-a desfasurat in vestul tarii pe o caldura sufocanta, informeaza DPA, potrivit Agerpres.

Ce este „turismul de racoare”, strategia pe care vrea sa o adopte țara din Europa de care turiștii au inceput sa fuga din cauza caniculei

14:30, 23.06.2024 - Caldura extrema afecteaza grav turismul in țarile sudice ale Europei. Conform unui studiu realizat de o importanta banca din Spania, aproape 10 milioane de turiști straini care și-au petrecut vacanța in Spania vara trecuta au hotarat sa nu revina anul acesta din cauza temperaturilor ridicate. Aceasta…

O serie de incidente din cauza caldurii extreme s-au produs in judetele Iasi si Vaslui

07:50, 20.06.2024 - Vremea neobisnuit de calda a facut miercuri si o victima; un barbat in varsta de 60 de ani a decedat dupa ce a suferit arsuri solare si a intrat in stop cardiorespirator in timp ce facea reparatii pe acoperisul unui bloc din municipiul Vaslui. Pompierii l-au gasit pe acesta in stare de inconstienta…

VIDEO Vreme la extreme in Italia! O 'bomba cu apa' a explodat in nord, in timpul ce sudul e sufocat de caldura

20:20, 17.05.2024 - Italia a fost lovita de inundații puternice dupa ploi abundente. Afectate sunt mai multe regiuni din nordul țarii, iar serviciile de urgența au folosit ambarcațiuni pentru a salva oamenii din casele lor. In sudul Italiei este un val de caldura.

61 de decese din cauza caldurii extreme, de la inceputul acestui an, in Thailanda. Temperatura resimtita: 52 de grade

17:00, 10.05.2024 - In Thailanda, 61 de persoane au murit de la inceputul acestui an din cauza caldurii extreme care a afectat tara asiatica timp de mai multe saptamani, a anuntat vineri Ministerul thailandez al Sanatatii, citat de AFP.

Thailanda: 61 de decese din cauza caldurii extreme de la inceputul acestui an

16:15, 10.05.2024 - In Thailanda, 61 de persoane au murit de la inceputul acestui an din cauza caldurii extreme care a afectat tara asiatica timp de mai multe saptamani, a anuntat vineri Ministerul thailandez al Sanatatii, citat de AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?