Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: Unele alimente ultraprocesate sunt bune pentru sănătate. ”Nu este necesar să se evite complet. Mai degrabă consumul acestora ar trebui limitat”

Publicat:

Unele alimente ultraprocesate cresc riscul de a dezvolta cancer, boli de inima și diabet - dar altele sunt bune pentru dumneavoastra, sugereaza o noua cercetare asupra acestor alimente demonizate, potrivit .

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimentele ultraprocesate care ucid. Nutriționist: „Oamenii ar trebui sa evite carnea procesata și bauturile indulcite cu zahar”

10:20, 19.06.2024 - Consumul de alimente ultraprocesate este asociat cu un risc de deces mai devreme, arata un studiu realizat pe o perioada de 30 de ani, care a analizat impactul mai multor tipuri de alimente asupra sanatații noastre.

Studiu: cele mai sanatoase 5 alimente din lume

10:45, 17.06.2024 - Alimente sanatoase, cele mai sanatoase? Conform unui studiu recent din American Journal of Public Health, exista cinci alimente care mancate cu regularitate, pot contribui la imbunatațirea starii de sanatate, fizica și mentala. Accesul la ele e la indemana oricui. Uleiul de masline Conform studiului…

Alimentele ultraprocesate pe care ar trebui sa le eviți, potrivit unui studiu de 30 de ani. Care este cel mai periculos

11:30, 04.06.2024 - Cand vine vorba de ceea ce consumam, din pacate, din ce in ce mai multe alimente sunt procesate sau ultraprocesate. Un  studiu facut in urma cu 30 de ani, și readus in actualitate, trage un semnal de alarma cu privire la alimentele ultraprocesate pe care ar trebui sa le eviți, explicand și care este…

Menstruația apare la varste mai mici, conform unui studiu. Ce inseamna acest lucru pentru sanatate

19:15, 30.05.2024 - Conform unui nou studiu, tinerele generații au primele menstruații mai devreme, iar durata de timp necesara pentru a deveni regulate se schimba - ceea ce ar putea indica probleme de sanatate ulterioare, relateaza CNN.

Daca nu ar trebui sa consumam alimente ultraprocesate, ce ar trebui sa mancam, in schimb? Idei de meniu pentru mic dejun, pranz și cina

17:06, 11.05.2024 - Consumul de alimente ultraprocesate, precum chipsurile sau inghețata, crește riscul de a dezvolta zeci de afecțiuni medicale și de deces, potrivit unei analize care a vizat 10 milioane de persoane.

Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematura – concluziile unui studiu care a durat 30 de ani

07:01, 11.05.2024 - Consumul de alimente ultraprocesate este asociat cu riscul de deces prematur, dar fiecare aliment are un impact diferit asupra sanatații, potrivit unui studiu care s-a desfașurat pe o perioada de 30 de ani, scrie CNN.

Cele mai rele alimente ultraprocesate. Ce ar trebui sa evitam sau macar sa macar sa consumam mai puțin

21:20, 10.05.2024 - Multa lume știe deja ca alimentele ultraprocesate nu sunt cea mai buna alegere pentru sanatatea noastra, dar cercetari recente intaresc aceasta concluzie, stabilind o legatura intre consumul anumitor tipuri de alimente și un risc de deces precoce, potrivit Yahoo LIfe.

Ce alimente ataca puternic sistemul imunitar. De ce ar trebui consumate cat mai rar: ”Incepi sa arați...”

14:55, 10.05.2024 - Nu e un secret pentru nimeni fapul ca alimentația afecteaza modul in care te simți și cat de bine iți funcționeaza organismul. Afla din randurile de mai jos ce alimente ataca puternic sistemul imunitar și de ce ar trebui consumate cat mai rar.


Ce parere ai despre aceasta stire?