Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu științific: Care este vârsta ideală pentru a avea un copil

Publicat:

Creșterea unui copil este o calatorie prețioasa și minunata, care aduce multe bucurii și satisfacții, precum și multe provocari și griji, indiferent de varsta pe care o ai. Exista, așadar, acel „moment potrivit” pentru a deveni mama? Un nou studiu releva ca sarcina dupa varsta de 35 de ani prezinta numeroase beneficii. Citește și – De ce fac femeile avort și cum decurge procedura de intrerupere de sarcina Varsta medie a femeilor care devin mame este din ce in ce mai inaintata. Și asta nu este doar o chestiune legata de moda. Femeile cu varste cuprinse intre 30 și 40 de ani se simt mult mai sigure…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un „declansator genetic al obezitatii”, identificat de cercetatori

11:01, 27.06.2024 - Obezitatea nu este doar o problema de alimentatie si exercitii fizice, ci ar putea fi o problema de cod genetic, conform unor noi cercetari. Cauzele obezitatii sunt foarte complexe si, in majoritatea cazurilor, reprezinta o combinatie de mai multi factori. In acest studiu, o echipa de cercetatori din…

Pierderea mirosului, semn de insuficiența cardiaca

07:35, 23.06.2024 - Pierderea mirosului, semn de insuficiența cardiaca. Aceasta este pe scurt concluzia  unui  recent studiu  realizat la Universitatea din Michigan. Cercetatorii au descoperit ca exista o legatura puternica intre pierderea simțului mirosului și insuficiența cardiaca, in urma analizei datelor dintr-un studiu…

Cercetatorii psihologi vin cu o teorie bulversanta: prima litera a prenumelui poate avea un impact major in destinul nostru

03:41, 15.06.2024 - Cercetatorii psihologi de la Universitatea din Utah au efectuat un studiu care indica faptul ca prima litera a prenumelui unei persoane poate avea un impact semnificativ asupra diverselor aspecte ale vieții sale. Acest studiu exploreaza modul in care litera inițiala a prenumelui poate influența percepțiile,…

Cercetatorii au descoperit o legatura intre tatuaje și apariția cancerului limfatic. Ce arata un nou studiu

11:20, 05.06.2024 - Cercetatorii au realizat o analiza care arata ca pigmentul tatuajelor poate duce la apariția cancerului limfatic. Legatura intre tatuaje și limfomul malign general, precum și subtipurile de limfom, a fost analizata in cadrul unui studiu, relateaza ScienceDirect. 

Regula celor 10 secunde, care iți arata cat mai ai de trait

19:01, 23.05.2024 - O echipa internaționala de cercetatori a desfașurat un studiu și a descoperit ca adulții cu varste cuprinse intre 51 și 75 de ani care nu pot sa se echilibreze pe un picior timp de zece secunde au un risc de deces cu 84% mai mare decat colegii lor care pot sa iși pastreze echilibrul.Peste 1.700 de brazilieni…

Anunț pentru romani: Varsta de pensionare se modifica la 3 ani. Tot ce trebuie sa afle pensionarii

20:40, 22.05.2024 - Cum se calculeaza pensia in Romania Cuantumul pensiei va fi calculat prin inmulțirea numarului total de puncte realizat de asigurat cu valoarea punctului de referința (VPR). VPR reprezinta raportul dintre valoarea punctului de pensie la data intrarii in vigoare a legii și nivelul mediu al stagiilor…

Regula celor 10 secunde iți arata cat vei trai

15:06, 22.05.2024 - Regula celor 10 secunde Traiești mai mult daca reușești sa faci un exercițiu simplu: stai 10 secunde intr-un picior, in echilibru. Cei care reușesc sa faca asta vor avea o durata de viața mai lunga.  Se pare ca echilibrul este foarte important in evaluarea starii de sanatate. Deși nu este inclus in…

A fost descoperita o noua proprietate a luminii: cercetatorii spun ca ar putea duce la progrese majore in tehnologii

04:35, 11.05.2024 - Un grup de chimiști de la Universitatea din California, Irvine, au descoperit recent un nou mod in care lumina interacționeaza cu materia. Aceasta descoperire ar putea duce la imbunatațiri semnificative in tehnologii precum sistemele de energie solara, diodele emițatoare de lumina și laserele cu semiconductori.


Ce parere ai despre aceasta stire?