Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: Multivitaminele administrate zilnic nu ajută oamenii să trăiască mai mult

Publicat:
Studiu: Multivitaminele administrate zilnic nu ajută oamenii să trăiască mai mult

Un studiu important a constatat ca administrarea zilnica de multivitamine nu ii ajuta pe oameni sa traiasca mai mult si poate chiar creste riscul unei morti premature, informeaza News.ro, care preia .Cercetatorii din SUA au analizat fisele medicale a aproape 400.000 de adulti care nu sufereau de boli majore pe termen lung pentru a vedea daca multivitaminele le reduc riscul de deces in urmatoarele doua decenii, scrie .In loc sa traiasca mai mult, persoanele care au consumat zilnic multivitamine au fost putin mai predispuse decat cele care nu au consumat multivitamine sa…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol si foto: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

'Multivitaminele nu va vor ajuta sa traiți mai mult' - Institutul Național de Sanatate din Statele Unite

07:35, 29.06.2024 - O cercetare noua efectuata de Institutul Național de Sanatate din Statele Unite (NIH) sugereaza ca administrarea de multivitamine nu va va ajuta sa traiți mai mult. Studiul a analizat date din trei studii de amploare care au implicat peste 390 000 de adulți pe parcursul a aproape trei decenii.

multivitaminele nu ajuta oamenii sa traiasca mai mult

12:55, 27.06.2024 - Un studiu ia constatat ca administrarea zilnica de multivitamine nu ii ajuta pe oameni sa traiasca mai mult si poate chiar creste riscul unei morti premature, scrie The Guardian, conform News.ro. Cercetatorii din SUA au analizat fisele medicale a aproape 400.000 de adulti care nu sufereau de boli majore…

Un mit intens raspandit, contrazis de studii: multivitaminele nu ajuta oamenii sa traiasca mai mult

12:20, 27.06.2024 - Un studiu ia constatat ca administrarea zilnica de multivitamine nu ii ajuta pe oameni sa traiasca mai mult si poate chiar creste riscul unei morti premature, scrie The Guardian, conform News.ro.Cercetatorii din SUA au analizat fisele medicale a aproape 400.

Un studiu a constatat ca administrarea zilnica de multivitamine nu ajuta oamenii sa traiasca mai mult

09:40, 27.06.2024 - Cercetatorii din SUA au analizat fisele medicale a aproape 400.000 de adulti care nu sufereau de boli majore pe termen lung pentru a vedea daca multivitaminele le reduc riscul de deces in urmatoarele doua decenii, scrie The Guardian. Un studiu important a constatat ca administrarea zilnica de multivitamine…

Studiu: Consumul zilnic de multivitamine nu are niciun beneficiu pentru sanatate

08:45, 27.06.2024 - Conform unui studiu major, administratea zilnica de multivitamine nu ajuta oamenii sa traiasca mai mult si nu previne bolile. Un studiu important a constatat ca administrarea zilnica a unei multivitamine nu ajuta oamenii sa traiasca mai mult și poate crește, de fapt, riscul unei morți premature, scrie The…

Șapte tendințe pe piața rezidențiala. De ce e momentul ca aceia care cauta o locuința sa treaca la acțiune

19:05, 25.06.2024 - Piața rezidențiala transmite semnale pozitive. Creșterea puterii de cumparare stimuleaza cererea, iar climatul stabil din sectorul de creditare ii incurajeaza pe mulți sa faca pasul final spre achiziție. Locuințele din Romania sunt unele dintre cele mai ieftine din Europa, pana și cel mai mai scump…

Palinca si tuica din sticlele de plastic, o reala bomba cu ceas. Ce spun cercetatorii

12:00, 25.06.2024 - Un studiu inovator arata de ce consumul de alcool din sticle de plastic poate creste riscul de diabet de tip 2. O substanta chimica comuna din sticlele de plastic si recipientele alimentare a fost asociata cu un risc mai mare de diabet de tip 2. BPA este o substanta chimica industriala pe care oamenii…

Cum va ajuta mersul pe jos de trei ori pe saptamana. Specialiștii spun ca reduce la jumatate riscul de reaparitie a durerilor lombare

07:05, 20.06.2024 - Mersul pe jos de trei ori pe saptamana pentru a atenua durerile de spate reduce aproape la jumatate riscul de reapariție a acestora, potrivit primului studiu de acest gen, publicat de The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?