Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: Femeile care beau sucuri în timpul sarcinii ar putea avea copii astmatici

Publicat:

Femeile care beau sucuri in timpul sarcinii ar putea avea copii astmatici. Efectele se vor vedea dupa sapte ani de la nastere, scrie dig24.ro.Astmul bronsic este o boala care poate surveni la orice varsta, dar de obicei debuteaza in timpul copilariei.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Admiterea la facultate inca din timpul liceului, una dintre mizele concursurilor de top. „Sunt copii care știu pentru ce alearga”

06:35, 19.06.2024 - Elevii capabili de performanța reușesc sa-și asigure admiterea la facultatea dorita inca din timpul liceului. Medaliile de aur caștigate la competițiile naționale și internaționale se obțin in schimb cu eforturi uriașe.

Ce sunt poftele din timpul sarcinii și cum le ții sub control

19:25, 13.06.2024 - Femeile gravide trec prin multe stari in timpul celor 9 luni de sarcina, determinate de factori fizici și emoționali. Printre acestea se afla și dorința intensa de a consuma anumite alimente.

Utilizarea produselor de curațenie in timpul sarcinii și efectele acestora asupra sanatații mamei și fatului

15:25, 13.06.2024 - „Nicio dragoste nu se compara cu cea a unei mame pentru copilul ei.” Acest citat reflecta legatura puternica și inegalabila dintre o mama și copilul sau, o legatura care incepe inca din primele momente ale sarcinii.

Majoritatea romanilor prefera 21 - 23 de grade in locuința pe timpul verii / STUDIU

13:05, 11.06.2024 - Peste jumatate dintre romani (57%) prefera sa aiba in locuinta, in perioada verii, o temperatura cuprinsa intre 21 si 23 de grade, in timp ce patru din zece persoane (42%) folosesc aparatul de aer conditionat aproape zilnic, releva rezultatele unui sondaj publicat, marti, de E.ON.

Poluarea aerului modifica ADN-ul fatului in timpul sarcinii

00:30, 08.05.2024 - In timpul sarcinii, mulți factori influențeaza dezvoltarea copilului. In special, expunerea la poluanții atmosferici, care sunt suspectați ca reușesc sa depașeasca placenta, perturband dezvoltarea capacitații respiratorie, neurologice și metabolice a fatului. O echipa de cercetare de la INSERM  (Institut…

Mindruța: ”Mamele care au copii bolnavi, femeile insarcinate, persoanele cu afecțiuni oncologice și persoanele in situații de urgența nu vor plati CASS  pentru indemnizațiile de concediu medical”

22:05, 04.04.2024 - Mamele care au copii bolnavi, femeile insarcinate, persoanele cu afecțiuni oncologice și persoanele in situații de urgența NU VOR FI OBLIGATE sa plateasca contribuțiile sociale pentru indemnizațiile de concediu medical, a anunțat senatorul PSD de Suceava, Gheorghița Mindruța. ”Așa este corect și normal!…


Ce parere ai despre aceasta stire?