Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STUDIU EUROPEAN Angajații toxici, o mare problemă în instituții și companii

Publicat:
STUDIU EUROPEAN Angajații toxici, o mare problemă în instituții și companii

Un recent studiu de psihologia muncii la nivel european arata ca crizele in bucla, incepand de la pandemie, criza energetica, pericolul razboiului, criza locurilor de munca, restructurarile au creat un mediu toxic la nivelul companiilor și instituțiilor publice. The post STUDIU EUROPEAN Angajații toxici, o mare problema in instituții și companii first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

MACRON ȘI CRIZA CENTRISMULUI Extremismul caștiga teren in Franța și amenința Europa!

10:26, 28.06.2024 - Macron nu a reușit sa creeze o baza politica stabila și unificata, care sa-i permita sa guverneze eficient. The post MACRON ȘI CRIZA CENTRISMULUI Extremismul caștiga teren in Franța și amenința Europa! first appeared on Informatia Zilei .

CAFENEAUA VECHE 9 O destinație istorica din inima Bucureștiului, premiata la nivel european

22:01, 09.06.2024 - Acest loc continua sa fie un simbol al eleganței și tradiției, adaptat la cerințele contemporane, oferind o experiența unica tuturor celor care ii trec pragul. The post CAFENEAUA VECHE 9 O destinație istorica din inima Bucureștiului, premiata la nivel european first appeared on Informatia Zilei .

MASURI DE SIGURANȚA 900 de angajați MAI vegheaza la siguranța alegerilor din județul Satu Mare

22:01, 09.06.2024 - Angajații structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județul Satu Mare sunt pregatiți pentru asigurarea unui climat de liniste si siguranta publica, pe intreaga durata a desfasurarii alegerilor pentru membrii din Romania in Parlamentul European și pentru autoritațile administrației publice locale…

UN NOU STUDIU Un lanț de supermarket-uri din China ofera angajaților sai 10 zile libere daca sunt triști

09:35, 20.05.2024 - Un lanț de supermarket-uri din China le ofera angajaților sai zile de „unhappy leave”. The post UN NOU STUDIU Un lanț de supermarket-uri din China ofera angajaților sai 10 zile libere daca sunt triști first appeared on Informatia Zilei .

Criza fortei de munca in Romania ar putea capata amploare. Pana la 50% dintre angajații asiatici vor sa plece din țara

03:06, 14.05.2024 - Romania ar putea ramane fara o mare parte dintre angajații asiatici. Mulți vor sa plece dupa intrarea țarii in Spațiul Schengen aerian și maritim. Potrivit specialiștilor, criza forței de munca ar putea capata amploare. Angajații asiatici planuiesc sa plece din Romania. Țara s-ar putea confrunta cu…

Patronii firmelor de construcții acuza: „Umbrarescu ne fura angajații. Indeosebi mecanicii de pe utilaje și șoferii”

08:05, 07.05.2024 - Patronii firmelor de construcții acuza faptul ca Umbrarescu, dar și firmele turcești, ii lasa fara angajați. Problema ar fi salariile mari pe care constructorii de autostrazi le ofera și pe care patronii firmelor mai mici nu le pot da. Prezent azi la semnarea unui contract de lucrari cu Compania de…

VIEȚI IN PERICOL Criza de Furosemid in spitale

09:36, 11.04.2024 - Criticii se indreapta spre ministrul sanatații, Rafila, punand la indoiala implicarea și strategia acestuia in gestionarea crizei. The post VIEȚI IN PERICOL Criza de Furosemid in spitale first appeared on Informatia Zilei .

GREVA IN JUDEȚUL SATU MARE Greva japoneza de solidaritate la Muzeu și Biblioteca

14:30, 05.04.2024 - Angajații din muzeele și bibliotecile publice au inceput  joi, 4 aprilie, seria de acțiuni de protest fața de „situația dramatica in care se afla”. The post GREVA IN JUDEȚUL SATU MARE Greva japoneza de solidaritate la Muzeu și Biblioteca first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?