Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STUDIU: Ce mănânci în copilărie poate influenţa apariţia cancerului la sân

Publicat:

Iata cateva intrebari legate de cancerul la san la care ofera raspunsul intr-un interviu oferit .
De ce este importanta alimentatia sanatoasa in copilarie si adolescenta pentru a putea preveni aparitia cancerului la san?
De obicei, femeile nu se gandesc la cancerul la san decat dupa 40-50 de ani sau atunci cand aud ca cineva din anturajul lor (prietene, colege de serviciu sau rude) a fost diagnosticat cu cancer la san. Insa sanatatea din viata de adult este determinate in mare parte si de ceea ce mananci in copilarie, cand tesuturile sunt in plina dezvoltare.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Consumul de nuci romanești te scapa de farmacii. Combat depresia, insomnia, previne apariția cancerului și scade colesterolul

03:10, 06.07.2024 - ADEVARATE MEDICAMENTE… Nu intamplator nucile sunt supranumite hrana creierului. Pe langa faptul ca sunt delicioase și pline de vitamine și minerale esențiale pentru sanatatea intregului organism, nucile aduc o serie de beneficii creierului uman, asigurand buna funcționare a intregului sistem nervos.…

Aceste alimente procesate ne pot scurta viața cu ani de zile. Este un studiu amplu, facut in 30 de ani

15:40, 02.07.2024 - Consumul unor cantitați mai mari de alimente ultraprocesate poate scurta durata de viața cu peste 10%, potrivit unui nou studiu nepublicat inca, realizat pe mai mult de 500.000 de persoane pe care cercetatorii le-au urmarit timp de aproape trei decenii, potrivit CNN.

Cercetatorii au descoperit o legatura intre tatuaje și apariția cancerului limfatic. Ce arata un nou studiu

11:20, 05.06.2024 - Cercetatorii au realizat o analiza care arata ca pigmentul tatuajelor poate duce la apariția cancerului limfatic. Legatura intre tatuaje și limfomul malign general, precum și subtipurile de limfom, a fost analizata in cadrul unui studiu, relateaza ScienceDirect. 

Consumul de canabis l-a depașit pe cel de alcool, in SUA!

21:31, 25.05.2024 - In premiera, in SUA, sunt mai mulți consumatori zilnici de canabis decat de alcool, potrivit unui recent studiu. Datele pentru anul 2022 au aratat ca, pentru prima data, fumatorii obișnuiți de canabis erau  mai numeroși comparativ cu consumatorii de alcool, arata un studiu publicat, recent, in revista…

Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematura – concluziile unui studiu care a durat 30 de ani

07:01, 11.05.2024 - Consumul de alimente ultraprocesate este asociat cu riscul de deces prematur, dar fiecare aliment are un impact diferit asupra sanatații, potrivit unui studiu care s-a desfașurat pe o perioada de 30 de ani, scrie CNN.

Dezvoltarea cancerului, favorizata de anumite microorganisme din microflora intestinala in prezenta unei alimentatii bogate in grasimi(studiu)

14:50, 07.05.2024 - O echipa de cercetatori chinezi din domeniul oncologiei a descoperit un mecanism prin care unele microorganisme din flora intestinala, asociate cu obezitatea, pot favoriza dezvoltarea cancerului, transmite marti agentia Xinhua, potrivit Agerpres.

Singurele alimente care te ingrasa daca le mananci dupa  varsta de 30 de ani

22:10, 25.04.2024 -   Din moment ce treci de varsta de 30 de ani, incepem sa vedem lucrurile din alta perspectiva si prioritatile ni se schimba.Singura solutie este sa-i dam corpului ce are nevoie pentru a functiona in ritmul lui si pentru a ne simti in forma.Batoane proteiceDesi pe ambalaj scrie ca aceste batoane iti…

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.


Ce parere ai despre aceasta stire?