Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STUDIU: 86 de milioane de copii în plus, ameninţaţi de sărăcie din cauza pandemiei de COVID-19

Publicat:

Consecintele economice ale pandemiei de COVID-19 ar putea expune riscului saraciei pana la 86 de milioane de copii in plus pana la sfarsitul anului, potrivit unui studiu comun realizat de ONG-ul Save the Children si Unicef, relateaza joi AFP,  citat de agerpres.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

UNICEF: aproape 400 de milioane de copii sunt victimele sancțiunilor disciplinare violente

15:00, 11.06.2024 - Aproape 400 de milioane de copii cu varsta sub cinci ani, ceea ce inseamna sase din zece din intreaga lume, sunt cu regularitate victime ale sanctiunilor disciplinare violente in familie, conform datelor publicate de UNICEF. Aceste estimari, publicate de Fondul Natiunilor Unite pentru Copii (UNICEF),…

UNICEF: Aproape 400 de milioane de copii de varste mici, victime ale metodelor de disciplina violente

09:45, 11.06.2024 - Aproape 400 de milioane de copii cu varsta sub cinci ani, sau sase din zece din lume, sunt cu regularitate victime ale sanctiunilor disciplinare violente in familie, conform UNICEF, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Milioane de americani, in alerta din cauza unui dom de caldura. „Insolația poate fi mortala” – avertizeaza autoritațile

13:20, 05.06.2024 - Americanii se pregatesc sa infrunte temperaturi foarte ridicate, in contextul in care val de caldura se așteapta sa „loveasca” in vestul SUA. Și asta in condițiile in care abia a inceput luna iunie, prima luna de vara. Peste 34 de milioane de americani se pregatesc pentru temperaturi extreme, potrivit…

Speranța de viața la nivel mondial a scazut cu aproape 2 ani din cauza pandemiei de COVID

08:51, 27.05.2024 - Speranța de viața la nivel mondial a scazut cu aproape 2 ani din cauza pandemiei de COVID Continue reading Speranța de viața la nivel mondial a scazut cu aproape 2 ani din cauza pandemiei de COVID at Tabu.

Tentativa de deturnare de fonduri - Vedetelor Lionel Messi si Gerard Pique nu le mai ajungeau milioane in timpul pandemiei

11:10, 22.05.2024 - Lionel Messi si Gerard Pique i-ar fi cerut lui Luis Rubiales, in timpul pandemiei Covid 19, sa gaseasca o solutie cu presedintele UEFA, Aleksander Ceferin, pentru a compensa pierderile salariale cauzate de Covid, potrivit dezvaluirilor The Objective, informeaza L'Equipe.

Frauda de milioane de euro cu echipamente medicale in timpul pandemiei Covid-19. Procurorii Parchetului European au facut perchezitii in Bucuresti

15:51, 15.05.2024 - In cadrul unei anchete privind o frauda de 8 milioane de euro din fonduri europene pentru achiziționarea de echipamente medicale in timpul pandemiei Covid-19, Parchetul European (EPPO) a pus in aplicare cinci mandate de perchezitie.

Studiu post-Covid: Doua milioane de britanici sufera de simptomele de lunga durata

17:00, 25.04.2024 - Doua milioane de persoane din Anglia si Scotia continua sa sufere din cauza simptomelor generate de COVID-19 de lunga durata, iar activitatile zilnice desfasurate de 381.000 dintre ele sunt mult limitate din aceasta cauza, potrivit unui studiu oficial publicat joi, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Bataie de joc cu bani cheltuiți pe școli și gradinițe fara copii. In unele cladiri se mai fac praznice și cumetrii

23:45, 17.04.2024 - Milioane de euro au aruncat pe apa sambetei autoritațile locale din Romania, din fonduri de la Banca Mondiala sau guvernamentale, pentru școli fara elevi. Numai in județul Botoșani sunt cel puțin 22 de școli astfel finanțate și inchise din lipsa de elevi.


Ce parere ai despre aceasta stire?