Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: 40% dintre speciile de plante din lume, în pericol de extincţie

Publicat:

Folosirea unor tehnici mai sofisticate pentru evaluare si analiza au permis oamenilor de stiinta sa ''corecteze prejudecatile'' in ceea ce priveste suprareprezentarea unor grupuri de plante si regiuni in datele anterioare, au precizat din (, RBG), in raportul ''Starea lumii''. Raportul, la elaborarea caruia au contribuit 210 oameni de stiinta din 42 de tari, a ridicat proportia esti (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Impactul schimbarilor climatice asupra economiei. Ce ne așteapta in urmatorii ani

06:16, 08.06.2024 - Impactul schimbarilor climatice asupra economiei Schimbarile meteorologice provoaca pierderi economice globale estimate la 200 de miliarde USD pe an. O noua analiza a 36 de țari clasifica Filipine și SUA drept țarile cele mai expuse din punct de vedere economic, in prezent, conform Institutului Swiss…

Incalzirea globala cauzata de om se accelereaza intr-un „ritm fara precedent”. Ce motive de optimism vad oamenii de știința (studiu)

10:31, 05.06.2024 - Incalzirea globala cauzata de activitatea umana a atins un „ritm fara precedent”, potrivit unui studiu publicat miercuri in Earth System Science Data. Cercetatorii avertizeaza ca fereastra pentru limitarea cresterii temperaturii la 1,5°C este deja aproape inchisa. Totuși, ei vad și un motiv de optimism:…

Viața premierului Robert Fico nu mai este in pericol, dar starea lui ramane grava. Ce au greștit garzile sale de corp

18:15, 19.05.2024 - Cele mai mari temeri cu privire la starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico au trecut deocamdata, a declarat duminica vicepremierul Robert Kalinak, desi a spus ca nu va fi transferat deocamdata din spitalul din Banska Bystrica din cauza starii grave in care se afla, relateaza Reuters.

Barbații sunt de 4 ori mai dispuși sa slabeasca daca primesc bani pentru asta

14:55, 17.05.2024 - Barbații care doresc sa slabeasca sunt mai predispuși sa respecte programul daca primesc stimulente in bani la final, a evidențiat un nou studiu din Marea Britanie. Noul studiu a fost realizat de Universitatea din Stirling, iar concluziile au fost publicate in revista JAMA Network.

Directorul de la „Matei Balș”, despre starea lui Florin Piersic: Nu este o infectie care sa ii puna in acest moment viata in pericol

16:50, 08.05.2024 - Directorul medical al Institutului "Matei Bals", Adrian Marinescu, a declarat, miercuri, ca nu se discuta la acest moment despre o infectie care sa ii puna actorului Florin Piersic viata in pericol.

Marea Britanie nu are obiecții privind folosirea armelor sale pentru a lovi in Rusia, spune Cameron

11:30, 03.05.2024 - Ministrul britanic de externe David Cameron a promis, joi, in contextul vizitei sale la Kiev, ajutor militar anual pentru Ucraina in valoare de trei miliarde de lire sterline (3,74 miliarde de dolari) „atata timp cat este nevoie”.

Noi evacuari la Slanic Prahova, in zona afectata de surparea unei strazi. A fost emis și un mesaj Ro-Alert

16:06, 02.05.2024 - Autoritațile locale au emis joi, 2 mai, un mesaj Ro-Alert prin care oamenii sunt indemnați sa paraseasca zona din apropiere de strada 23 august, care s-a surpat, in urma cu o saptamana. Totodata, Departamentul pentru Situații de Urgența (DSU) a decis noi evacuari. „Alerta de urgența: extrema. Pericol…

INFOGRAFIC – Cine ar caștiga razboiul nuclear mondial? Topul țarilor cu cele mai multe focoase nucleare (studiu american)

23:20, 17.04.2024 - Statele Unite au in prezent 5.044 de focoase nucleare in arsenalul sau militar, in timp ce Rusia are 5.580, potrivit unui studiu realizat de Federația Oamenilor de Știința Americani. Potrivit acestui studiu, China are 500 de focoase nucleare, Franța are 290, iar Marea Britanie are 225.


Ce parere ai despre aceasta stire?