Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Strigător la cer! O femeie din orașul Leova a fost ucisă în bătaie de propriul soț

Publicat:

Si-a snopit sotia in bataie pana aceasta a murit pe loc. Este isprava unui barbat de 71 de ani din orasul Leova. Tragedia a avut loc luni seara in jurul orei 17:00. Totul s-a intamplat ca urmare a unui conflict ce s-a iscat intre cei doi soti, precizeaza oamenii legii.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Femeie din Mureș, ucisa de soț la 4 luni dupa ce i s-a refuzat ordinul de protecție. „De cele mai multe ori este solicitat nejustificat”

08:45, 27.06.2024 - Caz revoltator. O femeie dintr-un sat din Mureș, mama a trei copii, agresata de soțul sau, a cerut in februarie ordin de protecție impotriva acestuia. Un judecator de la Judecatoria Reghin i-a respins solicitarea, iar patru luni mai tarziu, femeia a fost ucisa de barbatul violent, scrie clujust.ro.…

Caz revoltator in Mureș. O femeie care ceruse ordin de protecție și a fost refuzata de instanța a fost ucisa de soț 4 luni mai tarziu

17:25, 26.06.2024 - Caz revoltator in Mureș, unde o femeie agresata constant de soț a cerut ordin de protecție, insa judecatorul i-a respins solicitarea. Se intampla in februarie, la Judecatoria Reghin. Patru luni mai tarziu, femeia, care are 3 copii, a fost ucisa de partenerul de viața violent, scrie clujust.ro.

O fosta secretara a fost ucisa din greșeala de prietena ei, in Gorj. Cum a avut loc tragedia / FOTO

18:05, 07.06.2024 - O tragedie șocanta a avut loc in Gorj, in care o femeie, fosta secretara, a fost ucisa din greșeala de catre propria ei prietena. Iata cum s-ar fi intamplat totul. Oamenii legii se ocupa de cercetarea cazului.

Femeie in scaun cu rotile, batjocorita in Craiova Olguței Vasilescu. Un șofer de autobuz i-a inchis in nas ușile și a refuzat sa coboare rampa de acces!

09:10, 23.05.2024 - Un caz de-a dreptul revoltator a ajuns sa fie cunoscut public, iscand numeroase reacții de nemulțumire in randul celor care au aflat cu ce s-a confruntat o tanara aflata in scaun cu rotile, care voia sa circule cu un mijloc de transport in comun din Craiova. Orașul in fruntea caruia se afla primarița…

Femeie ucisa de un vecin, in fața soțului imobilizat intr-un scaun rulant

22:40, 29.04.2024 - Scene de o cruzime ieșita din comun s-au petrecut in plina zi, luni dupa-amiaza, intr-o localitate din județul Buzau. Un barbat in varsta de 66 de ani și-a injunghiat o vecina cu care avea niște neințelegeri.

O femeie a fost ucisa la fiecare patru zile in 2024, in Australia. Oamenii cer ca aceste violențe sa fie declarate urgența naționala

11:45, 29.04.2024 - O femeie a fost ucisa la fiecare patru zile in 2024 in Australia, context in care in țara au avut loc mitinguri prin care manifestanții au cerut ca aceste violențe ca fie declarate urgența naționala și legile sa fie mai dure, scrie BBC.

O femeie a fost omorata in bataie și injunghiata de un barbat. Cadavrul ei a fost ascuns sub o patura / FOTO

16:11, 14.04.2024 - Caz revoltator in Galați. O femeie a fost omorata in bataie și injunghiata de un barbat. Dupa atacul sangeros din casa ei, agresoul i-a ascuns cadavrul sub o patura. Polițiștii fac cercetari la fața loculuim caci criminalul este in libertate.


Ce parere ai despre aceasta stire?