Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(stop cadru) „S-au sculat din morți”: Un partid politic s-a lansat în campania electorală din sicriu

Publicat:

Partidul Acasa Construim Europa (PACE) s-a lansat astazi, 28 mai, in campania electorala. Conferința de presa, organizata in afara orașului, intr-o ograda cu o casa veche, a inceput cu o tanara care iese dintr-un sicriu, imbracata in costum național și recita niște versuri. „Toți ticaloșii guvernanții, sa scoata pielea de pe ei, și sa fie pace in țara”, a spus tanara.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Se apropie ziua alegerilor! AEP, avertisment pentru candidați: 'Sa nu continue propaganda electorala'

20:40, 07.06.2024 - Campania electorala pentru alegerile din 9 iunie se incheie sambata, la ora 07.00, iar AEP le reamintește competitorilor sa nu continue propaganda electorala. Votarea se va incheia luni, ora 08:00, ora Romaniei, odata cu inchiderea secțiilor de pe Coasta de Vest a Americii de Nord.

Campania electorala devine sangeroasa: Și-a impușcat rivalul politic, intr-un oraș de langa București

06:45, 07.06.2024 - Un barbat de 45 de ani a fost impuscat cu o arma de de tip air-soft, la Buftea, in timpul unor activitati electorale. Agresorul, in varsta de 29 de ani, a fost cautat de politisti, fiind identificat si dus la audieri, informeaza News.ro.”La data de 6 iunie a.c.

VIDEO USR, campanie electorala din mașina instituției publice, in Sectorul 5

19:35, 05.06.2024 - USR arunca toate „armele” in campania electorala din București, inclusiv cele care nu le aparțin. Potrivit unor inregistrari video transmise redacției stiripesurse.ro, un șef de instituție publica din Capitala folosește mașina de serviciu pentru campania candidatului USR la Primaria Sectorului 5.

Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, fapte pasibile de DNA: Resurse publice folosite in campania electorala - Apelul candidatului PSD

10:56, 22.05.2024 - Scandal in Alba, dupa ce președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel, a fost surprins in mai multe randuri, imparțind fluturași de campanie, in timpul orelor de program, folosind resurse publice.

DNA a dat peste nas AUR. Procurorii cer echilibru in campania electorala

09:15, 18.05.2024 - DNA l-a contrazis, intr-un comunicat public, pe candidatul AUR la Primaria Capitalei, Mihai Enache, care a declarat ca a depus documente in dosarul in care edilul Nicușor Dan este urmarit penal. Procurorii anticorupție au anunțat ca nicio persoana nu este vizata in aceasta ancheta și cer echilibru in…

Cum va arata campania electorala pentru locale?

10:01, 11.04.2024 - Negocierile prelungite dintre PSD și PNL la nivel național nu au reușit sa creeze o stare de spirit care sa determine populația sa se prezinte la vot. The post Cum va arata campania electorala pentru locale? first appeared on Informatia Zilei .

CNA a decis, campania electorala incepe pe 10 mai! Interdicțiile draconice impuse candidaților!

15:25, 04.04.2024 - Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis sa inceapa campania electorala pe posturile de radio si de televiziune, publice si private, pentru alegerile locale din iunie, pe data de 10 mai , ora 0.00, si sa se incheie pe 7 iunie, ora 7.00.


Ce parere ai despre aceasta stire?