Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(stop cadru) Caraman l-a „răcorit” pe Marian: Deputații s-au stropit cu apă, după un discurs acid în Parlament

Publicat:
(stop cadru) Caraman l-a „răcorit” pe Marian: Deputații s-au stropit cu apă, după un discurs acid în Parlament

Deputatul PAS, , a fost stropit cu apa de catre deputata PCRM, , dupa un discurs acid cu acuzații reciproce. Imediat, un alt deputat al partidului de guvernamant a improșcat-o cu apa pe ultima, la ș edința de astazi a Parlamentului.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Copiii diplomaților moldoveni de pana la 23 de ani ar putea primi o indemnizație lunara de 700 de euro, pentru studii: Șase deputați PAS, autorii legii

14:35, 22.07.2024 - Deputații PAS au votat in prima lectura mai multe modificari la legea privind serviciul diplomatic. „Imbunatațiri”, cum se arata intr-un comunicat al Parlamentului , in care nu se menționeaza articolul care a starnit un val de nemulțumiri și anume ca diplomații care au copii de pana la 23 de ani vor…

Deputații, chemați astazi din vacanța pentru modificarea legii privind impușcarea urșilor dupa tragedia din Bucegi

10:56, 15.07.2024 - Camera Deputatilor a fost convocata astazi, 15 iulie, la ora 15.00, in sesiune extraordinara, pentru modificarea legislatiei privind ursii, dupa ce o tanara de 19 ani atacata de urs a murit.Deputații vin din vacanța pentru modificarea Legii vanatorii, dar și pentru modificarea legii referitoare la metodele…

Scandal in Parlamentul moldovean. O deputata din Opoziție l-a stropit cu apa pe un parlamentar al Puterii VIDEO

20:00, 11.07.2024 - Deputatul Puterii, Radu Marian, a fost stropit cu apa de parlamentara Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS), Diana Caraman, aceasta incercand in acest mod sa-l intrerupa pe deputatul care venea cu mai multe acuzații la adresa sa, precum faptul ca susține regimul de la Kremlin.

(video) Marian, stropit cu apa de Caraman in Parlament: Deputata care glorifica regimul lui Putin nu are drept sa faca lecții de libertate și democrație

18:55, 11.07.2024 - Deputatul PAS, Radu Marian, a fost stropit cu apa de catre deputata PCRM, Diana Caraman, dupa un discurs acid cu acuzații reciproce. Imediat, un alt deputat al partidului de guvernamant a improșcat-o cu apa pe ultima, la ș edința de astazi a Parlamentului.

(stop cadru) Novac catre Nantoi: Sunteți total deplasat și nesimțit. Fracțiunea voastra de ani buni „гонит лысого, так гоните этого лысого”

14:06, 27.06.2024 - Replici controversate in limba rusa in plenul Parlamentului. Deputatul BCS, Grigore Novac, l-a facut pe Oazu Nantoi „total deplasat și un nesimțit” chiar in plenul Parlamentului, dupa ce ultimul nu și-a mai cerut scuze pentru declarația scandaloasa despre femeile din Moldova. „Bаша фракция несколько…

Deputații blocului Victorie cer aprobarea Strategiei de aparare a valorilor naționale: „Tot felul de ONG-uri dubioase ne influențeaza tinerii in mod negativ”

12:45, 19.06.2024 - Deputații grupului „Victorie” au prezentat un proiect al unei Strategii, care are menirea sa implementeze acțiuni la nivel de țara ce „vor apara valorile tradiționale, memoria istorica și a identitatea naționala”. Documentul va fi inaintat in plenul Parlamentului pentru fi discutat și supus votului.

Deputatul PNL Florian Emil Dumitru, martor la altercația din Parlament: „L-am gasit pe colegul meu plin de sange in dreptul nasului”

14:16, 21.05.2024 - Deputatul PNL Florian Emil Dumitru a povestit marti, la Digi24, momentul altercatiei din plenul Camerei Deputatilor, in care Dan Vilceanu a avut o altercație cu Florin Roman, el afirmand ca a iesit la cateva zeci de secunde dupa momentul conflictului și l-a gasit pe Roman plin de sange in dreptul nasului.„Recunosc…

(video) Imagini cu Radu Marian, dansand sau cantand in localuri, virale pe rețele. Deputatul PAS: „Aștept și video de la primul meu matineu”

14:01, 11.05.2024 - „Aștept și video filmat pe ascuns cu mine de la primul matineu la gradinița”. Astfel a reacționat deputatul PAS, Radu Marian, cu privire la filmulețele, devenite virale pe rețele, in care acesta apare dansand sau cantand in localuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?