Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stomatolog: „Dantura se poate îndrepta la orice vârstă“. Semne că ai nevoie de aparat dentar

Publicat:

Dintii perfect aliniati nu sunt doar o problema de estetica, ci si una de sanatate a organismului. Muscatura corecta, igiena dentara mai buna, digestia si vorbirea imbunatatite sunt doar cateva avantaje pe care le aduce o dantura perfecta, explica specialistii in ortodontie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care e varianta optima: proteza dentara fara implant sau proteza fixa? Vezi despre fiecare in parte

13:16, 28.06.2024 - Oricand e vorba de un dinte care lipsește, sau mai mulți chiar, exista și o nevoie presanta de a-l sau a-i inlocui. Dinții lipsa vor cauza probleme precum dificultați de vorbire, dificultați in consumul de alimente, dar și migrarea dinților alaturați. In aceste situații ai nevoie de soluții specializate.…

Bautura populara care iți distruge dantura. Avertismentul unui stomatolog: „Dinții sunt mai predispuși la carii”

14:50, 14.06.2024 - Un medic stomatolog a lansat un avertisment in legatura cu o bautura care face furori atat in randul celor care acorda atenție deosebita obiceiurilor sanatoase, cat și al influencerilor de pe Instagram.

Incident grav in Ilfov! Un baiat in varsta de 16 ani a lovit un polițist cu o lada de bere. Agresorul sustine ca si-a aparat fratele: "I-am dat direct in cap..." / FOTO

11:16, 26.05.2024 - Un incident grav s-a petrecut pe o strada din Ilfov, acolo unde un om al legii a fost lovit in cap, cu o naveta de bere, de un baiat in varsta de 16 ani. Minorul susține ca a recurs la un astfel de gest pentru a-și apara fratele.

Atenție la alimentele care pateaza dinții. Cum sa ai o dantura perfecta

22:50, 19.04.2024 - Toți vrem sa avem dinți sanatoși și frumoși insa trebuie sa știm ca anumite alimente ar putea sa-i pateze, astfel ca este recomandat sa le consumam mai rar. In privința bauturilor, o idee buna ar fi sa folosim paie.

Alimente care iți pateaza dinții. De ce sa te ferești pentru a avea o dantura ideala

21:45, 18.04.2024 - Cu toții punem mare preț pe dantura noastra și ne dorim sa fie cat mai curata. Pentru a reuși acest lucru, este necesara evitarea anumitor alimente care risca sa-ți pateze dinții. Ele se pot consuma rar, iar in ceea ce privește bauturile, poți opta pentru paie.

Care sunt cele mai comune simptome intalnite la școlari și ce semnifica acestea?

11:50, 10.04.2024 - Pe masura ce copiii de cresc, incep sa aprecieze și sa exploreze tot mai mult lumea din jurul lor. Astfel, dat fiind acest contact cu mediul exterior, copiii de varsta școlara, cu varste cuprinse intre 6 și 12 ani, sunt deosebit de susceptibili la o gama larga de afecțiuni comune. De la simplele raceli…

O fetița de 6 ani și bunicul ei, loviți de tren in apropiere de Azuga!

11:31, 03.04.2024 - O fetița in varsta de 6 ani și bunicul ei, in varsta de 55 de ani, au fost accidentați de un tren, in timp ce traversau calea ferata in apropiere de stația CF Azuga. Cei doi au fost preluați de echipajele medicale.

Grav accident in Constanța! Doi copii au fost loviți cu mașina de un șofer beat. Unul dintre minori, o fetița, este in coma

20:25, 01.04.2024 - Doi copii, un baiețel in varsta de 3 ani și o fetița de 9 ani, au ajuns in stare grava la spital, dupa ce un șofer beat a dat cu mașina peste ei, pe o șosea din Constanța. Potrivit primelor informații, fetița in varsta de 9 ani a fost intubata și se afla in coma.


Ce parere ai despre aceasta stire?