Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Știrile ProTV: Un agent a salvat un bebeluş răpit şi ascuns în tomberon. Ce s-a întâmplat după 22 de ani

Publicat:

Un agent FBI a avut parte de o surpriza inedita la petrecerea de pensionare. În urma cu 22 de ani, în timpul uneia dintre primele anchete la care a participat, agentul a gasit un bebelus rapit si ascuns într-un tomberon.
Citește continuarea pe Știrile ProTV.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO: Pui de bufnița salvat de jandarmii botoșaneni

15:06, 20.05.2024 - FOTO: Pui de bufnița salvat de jandarmii botoșaneni Prin grija jandarmilor botoșaneni, un pui de bufnița a ajuns pe maini bune, la un cabinet veterinar din municipiul Botoșani, care a acceptat sa ii ingrijeasca ranile produse, cel mai probabil, in urma unei cazaturi din cuib. O persoana a gasit ieri…

Cal cazut intr-un beci, salvat cu ajutorul pompierilor

16:50, 10.05.2024 - Un cal care a cazut intr-un beci, la o adancime de aproximativ trei metri, in localitatea Viforata, a fost scos cu ajutorul pompierilor, a informat, vineri, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dambovita.

Șoc in Irlanda, dupa ce un roman a rapit un bebeluș. A fost oprit la timp și snopit in bataie

10:05, 04.05.2024 - Scene șocante in Dublin, Irlanda, dupa ce  un barbat roman a fost brutal batut pe strada. Acest lucru s-a intamplat dupa ce individul a incercat sa rapeasca un bebeluș dintr-un carucior. Oamenii din zona au intervenit in ajutorul mamei, l-au prins pe agresor și l-au batut pana la sosirea poliției. Copilul…

Salvamontistii din judetul Neamt au salvat un turist pe Muntele Ceahlau

11:06, 29.04.2024 - Salvamontistii din judetul Neamt au incheiat, noaptea trecuta, o misiune de aproape cinci ore pentru salvarea unui bucurestean de 23 de ani care se afla in stare de epuizare avansata pe un traseu de coborare de pe Muntele Ceahlau. Potrivit Salvamont, tanarul a urcat la Varful Toaca prin Jgheabul cu…

O femeie de 101 ani, confundata cu un bebeluș! Totul s-a intamplat intr-un aeroport: „Credeau ca sunt un copil” / FOTO

13:05, 28.04.2024 - O femeie, in varsta de 101 ani, a fost confundata cu un bebeluș de doi ani. Totul s-a intamplat la un aeroport din America, unde femeia a fost inregistrata ca fiind nascuta in anul 2022, nu in 1922.

VIDEO. Barbat salvat de un polițișt dupa ce a leșinat pe o banca din fața unui magazin, in Timiș

13:20, 17.04.2024 - Un barbat a fost salvat de un polițist dupa ce a leșinat pe o banca din fața unui magazin din localitatea Ficatari, județul Timiș. Agentul se afla in trecere, deplasandu-se spre Lugoj. I-a acordat primul ajutor barbatului, care ulterior a fost transportat la spital.

Un roman, ajutat de un complice, a rapit un bebeluș de cinci luni din Belgia, in timp ce mama sa incarca mașina

18:25, 15.04.2024 - Un roman din Belgia a incercat sa rapeasca un bebeluș de cinci luni in timp ce mama sa incarca mașina. Barbatul avea și un complice care ar fi trebuit sa il ajute sa fuga, cu o furgoneta alba inmatriculata in Olanda.

Pui de caprioara salvat de jandarmii buzoieni. „Bambi” ramasese captiv in zona stațiunii Sarata Monteoru VIDEO

10:45, 05.04.2024 - O misiune speciala a fost indeplinita cu succes, seara trecuta, de jandarmii buzoieni care patrulau in stațiunea Sarata Monteoru. Ei au salvat un pui de caprioara dintr-o gospodarie, unde ramasese captiv.


Ce parere ai despre aceasta stire?