Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Știrile Antena Stars. Laurențiu Reghecampf, despre celebra bătaie cu Anamaria Prodan. Antrenorul susține că totul a fost premeditat: "Să îl aduci pe unul..." / VIDEO

Publicat:

Problemele dintre Laurențiu Reghecampf și par departe de a fi rezolvate. Cei doi fac acuzații unul la adresa celuilalt, iar recent, o noua declarație care a surprins este cea legata de celebra bataie dintre ei, incident care a avut loc cand Laurențiu Reghecampf a fost sa il vada pe Bebeto la ei acasa. Antrenorul susține ca a premeditat totul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Laurențiu Reghecampf dezgroapa securea razboiului! Noi detalii despre scandalurile cu Anamaria Prodan: „Trebuie sa platești”

13:30, 04.07.2024 - Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au desparțit cu scandal in urma cu aproximativ doi ani, iar de atunci au ținut-o intr-o cearta aproape continua. Dupa ce inclusiv s-au agresat reciproc in mijlocul strazii, cei doi foști soți s-au dat in judecata unul pe altul, iar procesele sunt in continuare…

Xtra Night Show. Care este relația dintre Laurențiu Reghecampf și fiul sau, Bebeto. Anamaria Prodan il acuza ca nu este un tata implicat: „Eu l-am crescut”

00:15, 22.06.2024 - Laurențiu Reghecampf a oferit informații in exclusivitate la Xtra Night Show. Antrenorul spune care este relația dintre el și Laurențiu Jr., mai ales ca este acuzat ca nu iși face indatoririle de tata.

Xtra Night Show. Laurențiu Reghecampf nu a participat la absolvirea fiului sau. Ce spune Anamaria Prodan despre gestul facut de antrenor: „Am fost busola lui”

11:15, 14.06.2024 - Laurențiu Reghecampf a lipsit de la absolvirea fiului sau, Bebeto. Adolescentul in varsta de 16 ani a finalizat studiile liceale la școala americana cu note maxime, iar tatal sau nu a fost alaturi de el in momentele importante.

Laurențiu Reghecampf a mers cu poliția peste Anamaria Prodan. Ce acuzații ii aduce și primele declarații ale impresarei: „M-au sunat vecinii” VIDEO

09:45, 13.06.2024 - Laurențiu Reghecampf a mers cu poliția peste Anamaria Prodan și a acuzat-o ca i-a furat un skijet. Celebra impresara a filmat intreg momentul și a facut primele declarații despre situația in care s-a aflat.Dupa ce Anamaria Prodan anunța recent ca s-a impacat cu Laurențiu Reghecampf și ca au ingropat…

Ce a postat Anamaria Prodan, in timp ce fostul soț ii facea plangere la poliție: „Fug sa-mi caut ambarcațiunea și automobilele”

16:16, 10.05.2024 - Anamaria Prodan a avut o reacție ironica in mediul online, dupa ce Laurențiu Reghecampf i-a depus plangere penala. Antrenorul o acuza pe fosta soție ca „a ratacit” cateva bunuri in valoare toatala de 600.000 de euro.

Mega-scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Antrenorul acuza ca i-au fost furate un bolid de lux și o barca. Ce spune Prodanca?

13:36, 10.05.2024 - Un nou mega-scandal zdruncina showbiz-ul romanesc! Scandalul dintre Prodanca și Reghe continua de aceasta data cu acuzații grave de furt. Vorbim despre un prejudiciu care se ridica la sute de mii de euro! Laurențiu Reghecampf a depus o plangere la poliție, dupa i-au disparut un bolid de lux și o ambarcațiune…


Ce parere ai despre aceasta stire?