Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Știrile Antena Stars. Ioana Grama își dorește să devină mamă a doua oară! Influencerița, dezvăluiri incendiare: ”Ar fi ideal” / VIDEO

Publicat:

a facut dezvaluirile momentului! Influencerița iși dorește sa devina mama pentru a doua oara și a vorbit despre un subiect mai rar abordat pana acum. Rolul de mama o implinește foarte mult pe , motiv pentru care

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ioana Grama face dezvaluiri incendiare! Iși dorește sa devina mama pentru a doua oara: „Nu am pretenții, sanatoși sa fie”

17:25, 13.06.2024 - Ioana Grama, una dintre cele mai cunoscute și apreciate influencerițe din Romania, a facut dezvaluiri incendiare, declarand ca vrea sa devina mama pentru a doua oara.Influencerița clujeanca este o mama devotata, incearca sa-și dedice timpul cat mai mult fiicei sale și ar face orice pentru fericirea…

Știrile Antena Stars. Cat caștiga influencerița Cezara Cristescu din Instagram și TikTok. In ce investește cei mai mulți bani: „Dupa multa munca...”

16:56, 23.05.2024 - Cezara Cristescu spune ca a muncit din copilarie pentru a deveni cunoscuta in mediul online. Chiar daca a inceput ca o joaca pe cand avea 12 ani, in prezent, are o mare comunitate pe Instagram și TikTok, dar și colaborari cu branduri importante.

Știrile Antena Stars. Cand iși dorește Selly sa devina tata: „Fac un copil acum...”. Vloggerul „fuge” de casatorie / VIDEO

20:10, 21.05.2024 - Selly a vorbit despre doua subiecte extrem de importante, și anume casatoria și copilul. Ei bine, vloggerul a vorbit despre momentul in care iși dorește sa devina tata pentru prima data. Influencerul „fuge” de nunta. Iata ce marturisiri a facut tanarul in varsta de 23 de ani!

Știrile Antena Stars. Andreea Bostanica, umilința la adresa romanilor. Gestul facut de influencerița: „Mi-e mila de voi”

20:10, 14.05.2024 - Andreea Bostanica, una dintre cele mai cunoscute influencerițe din mediul online, a facut o gafa de proporții. „Regina Tiktok-ului” și-a umilit fanii dupa ce a raspuns unor mesaje negative pe care le-a primit pe rețelele de socializare.

Știrile Antena Stars. Laura Giurcanu s-a impacat cu iubitul infidel. Influencerița i-a mai acordat o șansa lui Cezar

17:41, 08.05.2024 - Laura Giurcanu i-a mai acordat o șansa iubitului infidel. Deși cei doi s-au desparțit in urma cu mai multe luni, iar influencerița a avut o „idila” cu Aris Eram, fostul concurent de la America Express, s-au reintors unul in brațele celuilalt.

Știrile Antena Stars. Valerie Lungu, un nou scandal cu mama ei! Mesajele acide transmise de influencerița: „Am decis sa nu mai vorbesc cu acea persoana”

15:25, 12.04.2024 - Valerie Lungu și mama ei sunt intr-un nou scandal! Influencerița și Victoria Lungu nu mai vorbesc deloc in momentul de fața și, mai mult decat atat, nu se mai urmaresc nici pe rețelele de socializare. Iata ce mesaje acide a transmis vedeta pe InstaStory!


Ce parere ai despre aceasta stire?