Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Steve Bannon cere RECURGEREA la al 25-lea amendament din Constiuţie pentru Trump. Motivul: probleme psihice

Publicat:

are doar 30% sanse sa ramana la pana la sfarsitul mandatului. Sunt cuvintele lui , ex strategul presedintelui american, relateaza cunoscuta revista . Acuzatiile sunt foarte grave si cere punerea in aplicare al 25-lea amendament pentru presedintele SUA pe care-l considera bolnav psihic.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Donald Trump, huiduit la Convenția naționala libertarienilor. „Daca nu eram libertarian, acum sunt ”, a spus candidatul republican pentru Casa Alba

12:20, 26.05.2024 - Candidatul prezidențial Donald Trump a fost huiduit și batjocorit de mulți dintre cei prezenți la Convenția naționala libertariana de sambata seara, o schimbare marcanta fața de adulația pe care o primește la mitinguri din partea susținatorilor sai fervent loiali, scrie Reuters.

Biden și Trump au cazut de acord asupra dezbaterilor pentru prezidențiale. Acestea vor avea loc in statul-cheie Georgia

15:10, 16.05.2024 - Joe Biden și Donald Trump au confirmat participarea la doua dezbateri prezidențiale televizate, care vor avea loc in lunile iunie și septembrie, oferind o platforma pentru confruntari politice de prim rang ce ar putea influența semnificativ cursa pentru Casa Alba.

Lovitura pentru fostul ideolog al lui Trump - Condamnarea la inchisoare, confirmata in apel

20:30, 10.05.2024 - Pedeapsa de patru luni de inchisoare pronuntata impotriva ideologului populist de dreapta american Steve Bannon, fost consilier influent al lui Donald Trump la Casa Alba, a fost confirmata vineri in apel, relateaza AFP.

Aliați ai lui Donald Trump pregatesc planuri pentru a eroda independența Rezervei Federale (The Wall Street Journal)

15:46, 26.04.2024 - Aliați ai lui Donald Trump pregatesc un plan de erodare a independenței Rezervei Federale (Fed), banca centrala de la Washington, daca acesta revine la Casa Alba in urma alegerilor din luna noiembrie, relateaza vineri The Wall Street Journal, citat de Reuters.

Donald Trump cere Europei „sa se miște” pentru Ucraina

07:30, 19.04.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump, candidat la Casa Alba, a cerut joi Europei sa se „miste” si sa elibereze mai multe fonduri pentru Ucraina, aflata in razboi cu Rusia. „Cum se face ca Statele Unite au angajat peste 100 de miliarde de dolari in razboiul din Ucraina, mai mult decat Europa, in timp…

Inainte de vizita sa la Casa Alba, David Cameron a mers in Florida, pentru o discuție cu Donald Trump

08:50, 09.04.2024 - Ministrul britanic de externe, David Cameron, s-a intalnit, luni, cu fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, inainte de vizita oficiala a acestuia la Washington, conform informarilor transmise de guvernul britanic. Cameron incearca sa-l convinga pe Trump sa renunțe la susținerea pentru Putin…


Ce parere ai despre aceasta stire?