Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Steluţa Duţă, bronz la Europenele de senioare din Bulgaria

Publicat:

Tripla campioana europeana la box feminin, Steluta Duta a cucerit medalia de bronz la categoria 48 kg, la de Senioare de la Sofia, din Bulgaria. Pugilista buzoiana a fost invinsa la puncte, in semifinalele categoriei, 2-3, de reprezentanta gazdelor, . In tururile anterioare, Steluta a reusit sa treaca, fara drept de apel, […] , bronz la Europenele de senioare din Bulgaria apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe opiniabuzau.ro…  

Sursa articol: opiniabuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Agenta din Timișoara, medalie de bronz la Campionatului European de Judo al Polițiștilor. Echipa Romaniei, locul 1

12:56, 20.06.2024 - In perioada 13 – 17 iunie 2024 a avut loc la Sofia, in Bulgaria, a XVI-a ediție a Campionatului European de Judo al Polițiștilor, la care au participat peste 200 de sportivi din cele 16 țari inscrise. Inspectoratul de Poliție Județean Timiș a fost reprezentat de Agent Covaciu Iasmina-Georgiana din cadrul…

Emma Șonț, medalie de bronz la Europenele de tineret!

19:11, 02.06.2024 - Spadasina Emma Șonț (CSA Steaua, 19 ani) a cucerit ieri medalia de bronz la Campionatele Europene U23, care se desfașoara la Antalya (Turcia). Emma a ieșit din grupele competiției pe locul 36, dar a recuperat, asalt cu asalt, startul mai slab, dand dovada de o mare versatilitate și adaptandu-se cu ușurința…

Ana Maria Pirvu a castigat medalia de bronz la Europenele U23

20:31, 23.05.2024 - Sportiva romana Ana Maria Pirvu a castigat medalia de bronz la cat. 50 kg, joi, la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Baku (Azerbaidjan), potrivit Agerpres.Ana Maria Pirvu a dispus in meciul pentru bronz de slovaca Khrystyna Basych.

Lupte: Ana Maria Pirvu si Ana Maria Puiu se vor bate pentru bronz la Europenele U23

21:31, 22.05.2024 - Sportivele romane Ana Maria Pirvu si Ana Maria Puiu vor evolua, joi, in meciuri pentru medaliile de bronz la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Baku (Azerbaidjan), conform Agerpres.La cat.

Luptatorul Semion Brekeli a cucerit medalia de bronz la Turneul Internațional din Bulgaria

08:35, 29.04.2024 - Luptatorul de stil greco-roman Semion Brekeli a cucerit medalia de bronz la Turneul Internațional „Petko Sirakov - Ivan Iliev”, rezervat sportivilor sub varsta de 23 de ani, care a avut loc in orașul Sofia, Bulgaria.

Lacramioara Perijoc și-a imbogațit palmaresul cu o medalie de argint la Europenele de box

11:05, 28.04.2024 - Pugilista suceveana Lacramioara Perijoc, in varsta de 30 de ani, a castigat medalia de argint la categoria 54 kg, sambata, la Campionatele Europene de box de la Belgrad, dupa ce a cedat in ultimul act, la puncte, in fața de principalei favorite, sarboaica Sara Cirkovic.Pana in finala, sportiva din ...

Lacramioara Perijoc va lupta pentru aur la Europenele de la Belgrad

21:50, 25.04.2024 - Pugilista romana Lacramioara Perijoc va lupta pentru medalia de aur in cadrul categoriei 54 kg, la Campionatele Europene de box de la Belgrad, dupa ce a invins-o pe irlandeza Fay Niamh, joi, la puncte, in semifinale.

Amalia Tugui si-a asigurat o medalie la Europenele de tineret de la Porec

22:20, 09.04.2024 - Pugilista romana Amalia Tugui si-a asigurat o medalie prin calificarea in semifinalele cat. 66 kg, marti, la Campionatele Europene de box pentru tineret de la Porec (Croatia), dupa ce a invins-o pe azera Emili Rzaeva, prin KO tehnic in repriza a treia.


Ce parere ai despre aceasta stire?