Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stelistul Kharja se află în topul rușinii clubului Inter Milano

Publicat:

Marocanul Houssine Kharja (32 de ani) a fost transferat de Steaua, în urma cu 3 luni, în speranța ca va face uitata plecarea lui Sânmartean. În România a fost catalogat ca fiind unul dintre cei mai mare fotbaliști din istoria Ligii I.

Publicația italiana La Gazzetta dello Sport a întocmit un clasamentu cu cei mai slabi fotbaliști din istoria clubului Inter Milano. Kharja ocupa locul 2.

1. Nelson Rivas (Depor F.C.)
2. Houssine Kharja (Steaua)
3. Mauro Zarate (West Ham)
4. Alcaro Pereira (Estudiantes)
5. (Tatabanya)
6.…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noi dezvaluiri din Ucraina, dupa ce selecționerul a fost dat afara din vestiar! Un jucator a dezvaluit ce s-a intamplat dupa eșecul cu Romania: „A fost pe tonuri ridicate”

12:05, 20.06.2024 - Jucatorii naționalei Ucrainei inca nu-și explica eșecul drastic cu „tricolorii” lui Edi Iordanescu de la Euro 2024. Ruslan Malinovsky (31 de ani), mijlocașul de la Genoa, a explicat discuția pe care au avut-o fotbaliștii in vestiar, imediat dupa fluierul final de pe Allianz Arena. Malinovsky a vorbit…

Descopera Minunile Uleiului de Argan: Beneficii, Utilizari și Cadouri Excepționale

21:15, 02.06.2024 - Uleiul de argan, cunoscut și sub numele de „aurul lichid al Marocului”, este un ingredient prețios și versatil, utilizat de secole in scopuri cosmetice și medicinale. Cu o compoziție bogata in vitamine, antioxidanți și acizi grași esențiali, uleiul de argan ofera numeroase beneficii pentru piele, par…

VIDEO Nebunie pe strazile din Pireu - Imaginile bucuriei dupa ce Olympiacos a caștigat UEFA Conference League

10:15, 30.05.2024 - Olympiacos a invins pe Fiorentina in finala UEFA Conference League, scor 1-0 (dupa prelungiri), și a devenit prima echipa din Grecia care castiga un trofeu european. Dupa victoria de miercuri seara, suporterii au sarbatorit pe strazile din Pireu, principalul port al Atenei.

Serie (SU)A. Inter a devenit al șaptelea club cu patron american. Premiera pentru granzii din Milano!

13:55, 22.05.2024 - Campioana Italiei a trecut oficial astazi din proprietarea grupului chinez Suning sub controlul Oaktree, un grup de investiții de peste Ocean. Niciodata Inter și Milan nu au fost patronate in același timp de investitori americani. Grupul Seriei A e completat de Atalanta, Fiorentina, Genoa, Parma și…

Serie A: Egal la Florenta, intre AC Fiorentina si Napoli, scor 2-2

00:15, 18.05.2024 - Echipa italiana Napoli a terminat la egalitate vineri seara, in deplasare, scor 2-2, cu gruparea AC Fiorentina, intr-un meci al etapei a 37-a din Serie A, potrivit news.roAmir Rrahmani i-a adus pe oaspeti in avantaj foarte repede, in minutul 4, dupa un corner executat de Politano.

Serie A: AC Fiorentina a dispus cu 5-1 de Sassuolo

02:25, 29.04.2024 - Echipa italiana AC Fiorentina a invins duminica seara, pe teren propriu, scor 5-1, gruparea Sassuolo, in etapa a 34-a din Serie A, informeaza news.ro.Echipa viola a marcat prima in meci, prin Sottil, in minutul 17, apoi a ratat ocazii pana la finalul partii intai.

Italia si-a asigurat al cincilea loc in Liga Campionilor

10:05, 19.04.2024 - Italia si-a asigurat matematic, joi, al cincilea loc in sezonul viitor al Ligii Campionilor, dupa ce Atalanta si Fiorentina s-au calificat in semifinalele Europa League si respectiv Conference League, scrie EFE.

Atacantul pe care Raul Rusescu il vrea la FCSB: „Maine l-aș lua, cu ochii inchiși! Imi place la nebunie!”

12:45, 29.03.2024 - Raul Rusescu, fostul golgheter al celor de la FCSB, și-ar dori sa-l vada la roș-albaștri pe Louis Munteanu, atacantul de 21 de ani imprumutat de Fiorentina la Farul. Campion en-titre cu Farul, Munteanu a fost din nou imprumutat in vara de Fiorentina la Ovidiu. In actuala stagiune, atacantul a marcat…


Ce parere ai despre aceasta stire?