Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ştefan Stan a trecut TESTUL ALCOOLEMIEI

Publicat:

La un moment dat, intr-o intersectie din Capitala, a fost oprit de un echipaj al , pentru un control de rutina, cu tema alcoolul la volan.

nu pusese strop de alcool in gura, astfel ca oamenii legii au suferit o mare dezamagire: alcoolemia a iesit ZERO, scrie WOWbiz.ro.

Apropiatii "" stiu ca nu bea, din principiu, alcool atunci cand fie este la munca (spectacole, concerte, inregistrari, emisiuni etc), fie e cu masina.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Atenție, calatori: Pana de curent pe o strada din capitala. Mai multe troleibuze staționeaza

11:35, 25.06.2024 - In atenția calatorilor. Din cauza unui deranjament la rețeaua de contact de pe strada Calea Ieșilor este afectata circulația unor rute de troleibuz. Mai mult, conform reprezentanților de la Primaria Chișinau, cateva unitați de transport staționeaza.

Romanul de 26 de ani, impușcat de polițiștii din Viena, iși anunțase crima intr-un videoclip! S-a filmat dupa ce și-a ucis colega de apartament

20:55, 22.06.2024 - Apar detalii halucinante despre romanul impușcat de polițiștii din Viena! Acesta și-a anunțat crima intr-un videoclip, la scurt timp dupa ce și-a omorat colega de apartament. De asemenea, a transmis și un mesaj șocant, care i-a lasat muți de uimire pe toți cei care l-au vazut. Apropiații și cunoscuții…

Pieton lovit de o ambulanța, in București. Șoferul avea o alcoolemie de 0.23 mg/l in aerul expirat

10:45, 06.06.2024 - Un șofer de ambulanța, care a plecat baut in misiune, a lovit un pieton pe Calea Dorobanți, din Capitala, miercuri seara. Testul de alcoolemie efectuat de polițiști a indicat o concentrație de 0,23 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru șofer. Acesta s-a ales cu dosar penal in urma incidentului.

Imagini din apartamentul in care locuiește Sofia Vicoveanca in Suceava. O camera e plina cu costume populare și obiecte din Bucovina

14:25, 29.05.2024 - Sofia Vicoveanca locuiește de mai bine de 50 de ani de zile intr-un apartament in Suceava. Celebra cantareața de muzica populara a fugit de agitația din București și se bucura de liniște departe de Capitala. In varsta de 82 de ani, Sofia Vicoveanca nu locuiește in București, așa cum mulți dintre fanii…

Virgil Popescu il provoca pe Simion: „Georgica, am auzit ca ai trecut testul cu minciuni”

21:25, 20.04.2024 - Provocare electorala in Mehedinți! Fostul ministru al energiei, Virgil Popescu, presedintele PNL Mehedinti, care candideaza la Primaria Severin, a lansat o provocare pentru liderul AUR, George Simion. Cu o doza de sarcasm, Virgil Popescu, președintele PNL Mehedinți și candidat la Primaria Severin, a…

Test iluzie optica! Folosește-ți privirea agera pentru a identifica periuța de dinți din imagine in 12 secunde / FOTO

15:50, 31.03.2024 - Testul IQ de iluzie optica! Privește cu atenție imaginea de mai jos și folosește-ți privirea agera pentru a identifica periuța de dinți. Ai la dispoziție 12 secunde pentru a da un raspuns corect.

Verișorul Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, a murit la o zi de la inmormantarea ei! Apropiații sunt sfașiați de durere: ”Nu pot sa cred”

23:20, 29.03.2024 - Inca o lovitura pentru familia Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir! Verișorul ei, Eduard, a murit la doar o zi dupa ce a fost condusa pe ultimul drum. Tanarul de 17 ani s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar moartea lui a provocat și mai multa suferința in sufletele tuturor.


Ce parere ai despre aceasta stire?