Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Starea lui Lucian Isar este bună, dar rămâne internat pentru a fi sub supraveghere medicală

Publicat:

"Starea pacientului este buna, dar mai ramane internat sub supraveghere medicala, asa cum este prevazut in protocoalele medicale in cazul oricarei persoane care a fost victima unui accident rutier", a spus .

este internat intr-un salon din sectia profesorului Mircea Beuran si este sub supravegherea medicilor de la neurochirurgie si chirurgie plastica.

Investigatiile medicale care i-au fost facute lui la Spitalul de , unde a fost adus joi seara, de la de , nu au indicat probleme medicale grave.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

12 victime in Piața Unirii din București, intr-un accident intre un microbuz plin cu nepalezi și un autoturism. VIDEO

07:41, 17.06.2024 - Un microbuz și un autoturism s-au ciocnit duminica noaptea in centrul Capitalei, la Piața Unirii, 12 persoane fiind ranite, transmite ISU. Victimele au fost transportate la spital, scrie News.ro.Accidentul a avut loc in Piața Unirii și la fața locului au intervenit forțe importnte de salvatori și ambulanțe.„Intervenim…

VIDEO De ce a ajuns Diana Șoșoaca, de fapt, la Spitalul Floreasca din Capitala (Surse)

12:10, 13.06.2024 - Senatoarea Diana Șoșoaca a stat cateva ore la Spitalul de Urgența Floreasca la UPU, dupa o incaierare cu jandarmii. Conform surselor medicale, Diana Șoșoaca a ajuns la UPU in principal pentru ca i s-a facut rau din cauza caldurii.

Momentul exploziei de la Dedeman Botoșani, surprins de o camera. Magazinul a fost distrus parțial

13:41, 07.06.2024 - Primele imagini care surprind momentul exploziei produse vineri, 7 iunie, la magazinul Dedeman din orașul Botoșani au fost suprinse de o camera de supraveghere din zona și publicate de Antena3.In imaginile publicate de Antena3, se observa o flacara care e urmata, intr-o fracțiune de secunda, de o explozie.Explozia…

IPS Calinic al Argesului este internat la Spitalul Floreasca din Bucuresti și va fi operat la genunchi

11:31, 03.06.2024 - Arhiepiscopul Argesului si Muscelului, Calinic, este internat cu fractura de rotula la Spitalul de Urgenta Floreasca din București, a declarat luni purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Bogdan Oprita, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?