Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Star Matinal. Marian Pavel de la Mireasa, sezonul 3, planuri de nuntă cu iubita? Ce spune despre căsnicia cu fosta soție, Andreea Grădinaru: „În momentul de față...”

Publicat:

de la Mireasa a fost invitat in ediția de astazi de la . Fostul concurent are aceeași ocupație ca inainte sa intre in competiție, caci și in prezent canta, dar in schimb pe plan personal au aparut ceva schimbari. El și , cu care s-a casatorit in , au divorțat, iar intre timp, și-a facut o noua iubita cu care este impreuna de un an.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta concurenta de la MPFM a imbracat rochia de mireasa, la patru ani de la cununia civila cu tatal fiului ei! Primele declarații dupa nunta: ”Am așteptat aceasta zi din tot sufletul”

22:55, 26.06.2024 - Bucurie uriașa pentru o fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu! Nicoleta, participanta in sezonul 5 al show-ului de la Antena 1, și Catalin, participant și el in sezonul 4, au spus DA și in fața lui Dumnezeu, la patru ani de la cununia civila. Primele declarații ale Nicoletei despre nunta! Au…

Simona de la Mireasa, sezonul 7, este istorie pentru Andrei! Fostul concurent iubește din nou. Primele imagini el și actuala partenera / FOTO

17:20, 21.06.2024 - In urma cu mai bine de doua luni, Andrei de la Mireasa, sezonul 7, confirma ca nu mai formeaza un cuplu cu Simona. Cei doi s-au casatorit in Marea Finala, dar s-ar fi desparțit la noua luni distanța. Acum, se pare ca a rasarit soarele și pe strada fostului concurent, caci iubește din nou.

Cine este și cum arata noul iubit a Mirunei de la Mireasa sezonul 6. Fosta soție a lui Cosmin radiaza de fericire / FOTO

13:00, 18.06.2024 - Iți mai amintești de Miruna de la Mireasa, sezonul 6? Tanara a format un cuplu cu Cosmin, insa povestea lor de dragoste a ajuns la final mult mai repede decat au crezut mulți. Recent, fosta concurenta a facut publica o fotografie in care apare alaturi de iubitul ei.

Star Matinal. Ce planuri are Cristina Belciu pentru aceasta vara. Cum arata pentru fosta iubita a lui Cristian Boureanu vacanța perfecta: "Merg in locuri unde nimeni..." / VIDEO

09:50, 17.06.2024 - Cristina Belciu a lasat Italia pentru cateva zile și a venit in Romania. Fosta iubita a lui Cristian Boureanu a acordat un interviu in cadrul caruia a dezvaluit ce planuri are pentru aceasta vara, dar și cum arata pentru ea vacanța perfecta.

Vlad și Catalina de la Mireasa vor deveni parinți! Fosta concurenta din sezonul 7 este gravida: ”Ne-am iubit cam mult”

15:05, 11.06.2024 - Veste importanta in casa Mireasa! Vlad și Catalina vor deveni parinți! Cei doi au facut anunțul in ziua in care implinesc un an de la cererea in casatorie! Fosta concurenta din sezonul 7 este insarcinata și urmeaza sa aduca pe lume un bebeluș!

Cine sunt martorii din procesul lui Hunter Biden. Fosta soție, fosta iubita și fosta cumnata, printre cei chemați sa depuna marturie

08:05, 07.06.2024 - Cateva dintre „fostele” lui Hunter Biden, fosta lui soție, o fosta iubita și cumnata care i-a devenit amanta, au depus marturie despre adicția de crack a fiului președintelui SUA, in procesul federal in care acesta este acuzat ca a cumparat ilegal, prin declarații mincinoase, o arma in octombrie 2018.

Maria Lungu a izbucnit, dupa ce a fost calcata pe nervi de ultimele acuzații! Fosta iubita lui Cristian Marinescu de la Mireasa, atac dur la adresa lui?!: ”E vai de capul tau”

21:10, 22.05.2024 - Maria Lungu continua scandalul! Fosta iubita a lui Cristian Marinescu a revenit cu noi acuzații dure și un mesaj tranșant, dupa ultimele declarații despre ea. A fost ferma și a spus ca este pregatita sa faca dezvaluiri uluitoare. Iata ce declarații a facut, dupa ce a fost calcata pe nervi!

Star Matinal. Cum va arata nunta Cameliei Potec. Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment: „Trebuie sa ne avantajeze” / VIDEO

09:55, 03.04.2024 - In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Antena Stars, Camelia Potec a vorbit depsre marele eveniment care urmeaza sa aiba loc in viața ei. Iata cum va arata nunta fostei sportive de performanța! Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment.


Ce parere ai despre aceasta stire?