Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Star Matinal. Alina Pușcaș, noi declarații după ce s-a mutat în casă nouă. Ce dificultăți a întâmpinat: "Sunt foarte puțini care fac..." / VIDEO

Publicat:

Alina Pușcaș are parte de noi inceputuri. S-a mutat in noua casa impreuna cu familia. Ce peripeții a intampinat vedeta a spus chiar ea intr-un interviu pe care le-a acordat pentru emisiunea .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Oana Radu, turul casei in care s-a mutat dupa divorțul de Catalin Dobrescu. S-a ocupat in cel mai mic detaliu de amenajare / VIDEO

13:25, 25.06.2024 - Oana Radu și-a cumparat o casa dupa divorțul de Catalin Dobrescu. Artista spune ca trece printr-o perioada in care multe lucruri s-au schimbat, dar simte ca totul este spre binele ei. Vedeta a facut turul noii locuințe de care s-a ocupat in cel mai mic detaliu in ceea ce privește amenajarea.

Star Matinal. Probleme grave pentru Saveta Bogdan! I s-au furat lucrurile și a fost nevoita sa alerge dupa o mașina! Artista, declarații exclusive: ”M-am necajit...” / VIDEO

10:55, 12.06.2024 - Saveta Bogdan s-a confruntat cu probleme grave, din cauza unui hoț. I s-a furat telefonul și a incercat sa il prinda pe barbat, dar fara succes! Saveta Bogdan a povestit cum s-a intamplat totul! Iata de ce trebuie neapraat sa iși recupereze telefonul!

Star Matinal. Florin Salam, primele declarații dupa ce a fost, din nou, la poliție. Noi detalii despre scandalul in care a fost acuzat de inșelaciune: „Era problema de 3.000 de euro?”

10:11, 21.05.2024 - Florin Salam a fost, din nou, in aceasta dimineața la poliție, fiind acuzat in continuare ca i-ar fi țepuit pe cei carora le-a luat banii, caci nu s-ar fi prezentat la evenimente. Manelistul spune ca nu a fost vorba de inșelaciune, ci a avut probleme de sanatate.

Star Matinal. Cat de geloasa este Lavinia Parva in relația cu Ștefan Banica Jr. Bruneta, declarații din intimitate: ”Este unul dintre cei mai frumoși barbați...” a

13:20, 13.05.2024 - Lavinia Parva și Ștefan Banica Jr. formeaza un cuplu de senzație in showbiz-ul din Romania. Sunt casatoriți din anul 2017, iar de atunci și-au format o familie perfecta. Știind cat de cunoscut și apreciat de doamne și domnișoare este soțul ei, Lavinia Parva a dezvaluit daca este geloasa sau nu in casnicie!

Star Matinal. Cat de greu este pentru Iulia Vantur sa fie partenera lui Salman Khan. Declarații neștiute despre relația lor: ”Este precum o stea” / VIDEO

11:11, 24.04.2024 - Iulia Vantur traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Salman Khan, insa lucrurile nu sunt la fel de ”roz” in fiecare zi, așa cum par. Vedeta a vorbit despre cat de greu ii este sa fie iubita unui actor așa de cunoscut precum este Salman Khan. Iata detalii neștiute despre relația lor.

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.


Ce parere ai despre aceasta stire?