Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stadionul “Cluj Arena” are şanse mari să găzduiască finala Ligii Campionilor peste doi ani

Publicat:

Presedintele clubului (echipa campioana a Romaniei si detinatoarea Cupei), , a precizat ca oficialii UEFA au fost foarte incantati de ascensiunea echipei ardelene si de modul cum arata stadionul”, motiv pentru care sunt sanse mari ca arena din Ardeal sa primeasca dreptul de a organiza finala la feminin in sezonul 2014-2015.

“Olimpia UT Cluj-Napoca este singurul club din Cluj care a obtinut in acest an eventul - cupa si campionat. Pe langa aceasta performanta se remarca si rezultatele deosebite pe care le-am inregistrat in…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Borussia Dortmund, mesaj dupa finala Ligii Campionilor pierduta

03:25, 02.06.2024 - Borussia Dortmund a postat, dupa finala Ligii Campionilor, pierduta in fata echipei Real Madrid, un mesaj prin care le multumeste suporterilor pentru sustinere, adaugand si ca in fotbal nu exista intotdeauna finaluri fericite, informeaza news.ro.

Borussia Dortmund si Real Madrid joaca sambata finala Ligii Campionilor

09:01, 01.06.2024 - Revelatia Borussia Dortmund si Real Madrid se infrunta, sambata, in finala Ligii Campionilor la fotbal, la Londra, pe legendarul Stadion Wembley (ora 22:00), ultima editie a principalei competitii europene intercluburi in actualul sau format.

Real Madrid și Borussia Dortmund promit spectacol in finala Ligii Campionilor

17:50, 31.05.2024 - Arena londoneza Wembley gazduiește, sambata, 1 iunie, finala Ligii Campionilor din acest sezon, cu incepere de la ora 22:00. Real Madrid și Borussia Dortmund sunt cele doua formații ajunse sa lupte cu marele trofeu pe masa dupa un sezon de fotbal spectacol in cea mai importanta competiție de club din…

Din fani, in finaliști UEFA Champions League » Ce faceau Joselu și Edin Terzic in 2012

10:25, 09.05.2024 - Real Madrid și Borussia Dortmund se vor infrunta in finala UEFA Champions League. Eroii celor doua echipe, atacantul Joselu, respectiv antrenorul Edin Terzic, sunt fani vechi. Real Madrid - Borussia Dortmund este finala Ligii Campionilor 2024. Duelul va avea loc pe 1 iunie, pe Wembley Real Madrid și…

Real Madrid, calificare spactaculoasa in finala Ligii Campionilor, dupa o partida dramatica cu Bayern Munchen

02:45, 09.05.2024 - Real Madrid s-a calificat dramatic in finala Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ''Santiago Bernabeu'', in mansa secunda a semifinalelor, informeaza AGERPRES.

Dubla intarziata a lui Joselu a dus-o pe Real Madrid in cea de-a 18-a finala a Cupei Europei

02:11, 09.05.2024 - Real Madrid s-a calificat dramatic in finala Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ''Santiago Bernabeu'', in mansa secunda a semifinalelor.

Borussia Dortmund merge in finala Ligii Campionilor, dupa o victorie la limita cu PSG

01:35, 08.05.2024 - Borussia Dortmund s-a calificat in finala Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marti seara, pe Parc des Princes, in mansa secunda a semifinalelor.

Corvinul și pasiunea Hunedoarei postindustriale

18:05, 18.04.2024 - Cei de azi s-au calificat in finala Cupei, adica au facut pe acest plan mai mult decat generația anilor optzeci, care are doua semifinale consecutive. Ajungerea Covinului in finala invita la o comparație intre generația de acum patruzeci de ani a Hunedoarei și cea de astazi. ...


Ce parere ai despre aceasta stire?