Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spionajul american: Rusia dă prime pentru uciderea unor militari occidentali în Afganistan

Publicat:

Presedintele rus vorbeste in fata camerelor de filmat despre incredere, cooperare si prietenie, dar pe ascuns oamenii sai din zonele de conflict dau prime pentru uciderea unor militari occidentali.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski ordona epurarea serviciului de paza, dupa ce doi ofițeri au fost acuzați ca au vrut sa il asasineze 

18:06, 24.06.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a transmis noului șef al serviciului de garda de stat al Ucrainei sa concedieze mai mulți angajați, dupa ce doi dintre ofițerii sai au fost acuzați de complot pentru asasinarea unor inalți oficiali ucraineni, relateaza The Guardian.Serviciul de Securitate…

Razboiul cifrelor de pe front. Varianta lui Putin

22:55, 14.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat vineri ca aproximativ 700.000 de militari rusi participa in prezent la ofensiva din Ucraina. ”Avem aproape 700.000 barbati in zona operatiunii militare speciale”, a declarat Putin intr-o intalnire televizata cu soldati decorati pentru faptele lor de arme, folosind…

Lula da Silva vrea negocieri de pace in Ucraina cu Rusia la masa tratativelor

00:40, 11.06.2024 - Presedintele brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva, a reiterat luni, in cursul unei conversatii telefonice cu omologul sau rus, Vladimir Putin, ca este in favoarea negocierilor pentru pace in Ucraina daca acestea includ Rusia, transmite AFP, potrivit agerpres.ro. “Cu privire la subiectul Ucraina, presedintele…

Șeful Apararii britanice spune ca Putin nu vrea un razboi cu NATO: „Avem un avantaj enorm”

10:01, 03.06.2024 - Președintele rus Vladimir Putin nu vrea un razboi direct cu NATO și nici declanșarea unui razboi mondial, a declarat șeful forțelor armate britanice, amiralul Tony Radakin, relateaza Sky News. El susține ca Ucraina poate invinge Rusia și ca trebuie menținut sprijinul pentru Kiev.

Putin sustine ca instructori militari occidentali se afla deja in Ucraina. „Se vor afla si in zona de tintire a fortelor ruse”

22:45, 28.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a declarat marti, fara a oferi dovezi, ca instructori militari occidentali se afla deja in Ucraina, pretinzand ca sunt mercenari, si a avertizat ca ei vor fi in vizorul tirurilor ruse.

Xi Jinping i-a spus lui Putin ca Rusia si China „vor apara dreptatea in lume”: „Suntem un bun exemplu pentru alte puteri”

09:10, 16.05.2024 - Presedintele chinez, Xi Jinping, i-a transmis, joi, la Beijing, omologului sau rus, Vladimir Putin, ca Rusia si China vor „apara dreptatea in lume”, a informat Ministerul Afacerilor Externe al tarii asiatice, citat de EFE, potrivit Agerpres.

Spionajul american avertizeaza ca razboiul din Ucraina nu se va incheia prea curand: „Situația e favorabila pentru Putin”

23:11, 02.05.2024 - Presedintele rus, Vladimir Putin, considera ca evolutiile interne si internationale tind sa ii fie favorabile si probabil ca va continua cu tactici agresive in Ucraina, asa ca este putin probabil ca razboiul sa se incheie prea curand, a declarat joi oficialul american cu rangul cel mai inalt din domeniul…

Vladimir Putin a promis ca Rusia ii va identifica pe cei care se afla in spatele atacului terorist de la Moscova. „Vom ajunge la clienții finali”

16:30, 02.04.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a declarat, marți, ca organizatorii de atentate din Rusia trebuie sa ințeleaga ca terorismul este o arma cu doua taișuri și a promis ca va afla cine se afla in spatele atacului asupra salii de concerte Crocus City Hall de la periferia Moscovei, relateaza agenția rusa…


Ce parere ai despre aceasta stire?