Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Speranțe la viață pentru mai mulți pacienți după o prelevare de organe de la un pacient în moarte cerebrală din Buzău

Publicat:

O intervenție speciala a medicilor, in Spitalul Județean Buzau, va oferi șanse la viața unor pacienți aflați in Registrul Național de Transplant. Echipe de medici specialiști au prelevat, zilele trecute, organe si tesuturi de la un pacient aflat in moarte cerebrala.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maraton pentru viața: Patru prelevari de organe in patru orașe, in ultimele zile

20:26, 04.06.2024 - Patru prelevari de organe au fost facute in patru orașe din țara, in perioada 30 mai-3 iunie, a anunțat marți Agenția Naționala pentru Transplant (ANT). Zece oameni au primit șansa la viața in urma transplaturilor facute.

Mama gimnastei Gina Gogean a murit in teribilul accident rutier de la Galați. Sora campioanei se lupta intre viața și moarte.

19:25, 26.05.2024 - Doliu in familia fostei mari gimnaste Gina Gogean. Mama sa a murit intr-un accident provocat chiar de sora sportivei, care a adormit la volan si s-a izbit cu masina de un tir la Piscu, in judetul Galați.

Moarte stranie: Un șofer și-a pierdut viața, dupa o tamponare ușoara cu mașina; s-a aruncat in apa, direct de pe pod / VIDEO

11:55, 14.05.2024 - Moarte stranie, dupa un accident ușor petrecut pe un pod rutier. Politistii din Constanta au deschis o ancheta dupa ce un barbat de 37 de ani si-a pierdut viata, marti dimineata, deoarece s-a aruncat de pe podul de la Agigea in apele Canalului Dunare-Marea Neagra.

Despre viața și moarte – dialog intre viitori medici și preoți

13:50, 03.05.2024 - Comunicat UVVG. Studenți ai Facultații de Medicina din cadrul Universitații de Vest „Vasile Goldiș” din Arad au participat la o dezbatere pe tema „Prin moarte... The post Despre viața și moarte – dialog intre viitori medici și preoți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Medicii din Iași au transplantat organe prelevate de la un donator din Bulgaria

19:35, 02.05.2024 - Medicii din Iasi au transplantat organe prelevate de la un donator aflat in moarte cerebrala din Bulgaria, pe baza protocolului de colaborare in domeniu dintre Romania si tara vecina, conform agerpres.ro. “Ieri a avut loc o prelevare de organe la un donator aflat in moarte cerebrala din Bulgaria. Intrucat…

Bistrita-Nasaud: Prelevare de organe pentru transplant - o inima si un ficat transportate cu un elicopter Black Hawk

19:40, 27.04.2024 - Un elicopter Black Hawk, aflat in dotarea Inspectoratului General de Aviatie (IGAv) al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), a efectuat, sambata, o misiune contra cronometru pentru transportul la Targu Muresti si Bucuresti a doua organe prelevate pentru transplant de la un pacient

La emisiunea Romanii au talent. „Un dans pe viata si pe moarte”

10:16, 09.04.2024 - Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a intalnit, luni, cu dansatorii din ansamblul „Hecenii” din Heciul-Nou, Sangerei, a caror reprezentatie a devenit virala dupa ce au participat la emisiunea „Romanii au talent” de la Pro TV.   „Am foarte multa admiratie si pentru conducatorul ansamblului,…

Vieți salvate dupa o noua prelevare multipla de organe! Rinichii au ajuns la Cluj

14:40, 01.04.2024 - Echipe medicale din Targu Mureș, București și Cluj-Napoca au prelevat, in weekend, organe si tesut osos de la o pacienta aflata in moarte cerebrala la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures.


Ce parere ai despre aceasta stire?