Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spania reduce TVA la gaze de la 21% la 5%, pentru a atenua povara asupra gospodăriilor şi companiilor

Publicat:

Spania va reduce din octombrie TVA la gazele naturale, de la 21% la 5%, pentru a atenua povara asupra gospodariilor si companiilor, afectate de cresterea costurilor cu energia, a anuntat joi premierul la postul local radio Cadena SER, transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rezultate alegeri europarlamentare 2024. Dreapta din Spania castiga alegerile, o lovitura data premierului socialist

13:26, 10.06.2024 - Partidul Popular (PP), de centru-dreapta din Spania, a iesit invingator in alegerile europarlamentare de duminica, obtinand 22 de locuri din cele 61 alocate tarii si dand o lovitura guvernului condus de socialisti al premierului Pedro Sanchez, relateaza Reuters.

Cutremur politic in Spania: Pedro Sanchez inregistreaza o infrangere usturatoare

06:25, 10.06.2024 - Partidul Popular (PP), de centru-dreapta din Spania, a iesit invingator in alegerile europarlamentare de duminica, obtinand 22 de locuri din cele 61 alocate tarii si dand o lovitura guvernului condus de socialisti al premierului Pedro Sanchez, relateaza Reuters, informeaza News.ro.

Conflict diplomatic provocat de comentariile lui Javier Milei: Spania iși retrage definitiv ambasadorul din Argentina

16:46, 21.05.2024 - Spania a anuntat marti retragerea definitiva a ambasadoarei sale din Argentina, in urma unui conflict diplomatic provocat de comentarii facute la Madrid de presedintele ultra-liberal argentinian Javier Milei la adresa premierului socialist spaniol Pedro Sanchez si a sotiei acestuia, relateaza agentiile…

Spania isi retrage definitiv ambasadorul din Argentina, dupa ce Milei i-a jignit pe premierul Sanchez și pe soția lui

15:55, 21.05.2024 - Spania a anuntat, marti, retragerea definitiva a ambasadoarei sale din Argentina, dupa comentariile facute la Madrid de presedintele ultra-liberal argentinian Javier Milei la adresa premierului socialist spaniol Pedro Sanchez si a sotiei acestuia, relateaza agentiile Reuters si EFE, potrivit Agerpres. 

Situație extrem de tensionata in Spania: Pedro Sanchez este așteptat sa anunțe o decizie cruciala

07:35, 29.04.2024 - Premierul spaniol Pedro Sanchez va anunta luni daca intentioneaza sa ramana sau sa renunte la functie, la cateva zile dupa ce a declarat ca se gandeste sa demisioneze din fruntea Guvernului, relateaza Reuters, informeaza News.ro.

Criza de proporții in Spania: Pedro Sanchez este la un pas de demisie, dupa o ancheta impotriva soției sale

22:46, 24.04.2024 - Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat miercuri ca iși va suspenda indatoririle publice pana saptamana viitoare pentru a decide daca vrea sa continue sa conduca guvernul, dupa ce un tribunal a lansat o ancheta preliminara care o vizeaza pe soția sa, scrie Reuters, informeaza Mediafax.

Investigație europeana cu ramificații si in Romania

20:50, 09.04.2024 - Comisarul european Margrethe Vestager a anuntat marti ca Executivul comunitar a deschis o noua investigatie asupra subventiilor de care au beneficiat producatorii chinezi de turbine eoliene, care sunt destinate pentru o serie de parcuri eoliene construite in Europa, inclusiv in Romania, transmite Reuters.…

Mass-media: Spania planifica sa recunoasca statul palestinian pina in iulie

13:50, 02.04.2024 - Prim-ministrul Spaniei, Pedro Sanchez, a declarat jurnaliștilor, in timpul unui turneu in Orientul Mijlociu, ca guvernul intenționeaza sa recunoasca statul palestinian pina in luna iulie. Așa cum scrie "Adevarul european", despre acest lucru a anunțat Reuters cu referire la presa spaniola. Agenția de…


Ce parere ai despre aceasta stire?