Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soția lui Vasilică Ceterașu a aflat sexul gemenilor. Amalia Ceterașu urmează să nască în orice moment: "Eu sincer nu mai rezist” / VIDEO

Publicat:

Soția lui Vasilica Ceterașu se pregatește sa nasca in orice moment, iar Amalia Ceterașu a primit o alarma falsa, așa ca a mers la un control de rutina și a ramas internata deoarece avea contracții destul de mari. Soția lui Vasilica Ceterașu a aflat sexul gemenilor, chiar daca pana acum a preferat sa nu știe, insa nu a mai rezistat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Destine radical schimbate. Era polițist, in Peru, iar acum e șofer de Uber, in Romania. Ce l-a facut sa ia decizia radicala?

10:25, 01.07.2024 - uis Alberto Diaz, un fost polițist din Peru, s-a mutat in Iași in 2006 dupa ce s-a indragostit de o romanca. Deși adaptarea a fost dificila, acum, la 53 de ani, el este fericit alaturi de familia sa și in noul sau loc de munca. Diaz locuiește in Romania de 19 ani, impreuna cu soția și fiica lor de 18…

Prințișorul de la Tartașești și soția viziteaza doar locațiile de lux. Cei doi știu sa se distreze in orice moment / PAPARAZZI

23:40, 03.05.2024 - Costin Rusu nu pleaca nicaieri fara soția sa, iar locurile exclusiviste sunt preferatele lor. Fiului fostului primar din Tartașești ii place sa iasa mereu in evidența și nu rateaza nicio ocazie sa o faca. De data aceasta, paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro. au surprind imagini…

Farul - CFR Cluj: Camora declara ca el si colegii sai nu merita in acest moment sa poarte tricoul formatiei clujene

02:45, 20.04.2024 - Fotbalistul echipei CFR Cluj, Camora, a declarat, vineri seara, dupa meciul cu Farul, pierdut cu scorul de 1-5, ca el si colegii sai nu merita in acest moment sa poarte tricoul formatiei clujene, informeaza news.ro.”Este un rezultat rusinos.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vijelii, ploi torențiale și grindina in 17 județe din Romania

10:16, 17.04.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment. A fost emisa o avertizare meteo Cod galben de vijelii, ploi torențiale, grindina și ninsori pentru 17 județe din Romania. Care sunt zonele vizate.

Moment istoric: Banca Angliei renunta la un model depasit al previziunilor privind inflatia

10:45, 13.04.2024 - Banca Angliei a anuntat vineri o revizuire a previziunilor sale privind inflatia care are loc ”o data la o generatie”, in urma unei revizuiri mult asteptate efectuata de fostul presedinte al Rezervei Federale, Ben Bernanke, transmite Reuters.

Monica Birladeanu știe sa se rasfețe in orice moment! Cat de multa grija are actrița de felul in care arata / PAPARAZZI

22:45, 08.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, au avut-o in vizor pe Monica Birladeanu. Actrița demonstreaza ca are mereu grija de ea și se pune pe primul loc in fiecare moment. In timpul sau liber a mers sa se rasfețe la un salon in Capitala!


Ce parere ai despre aceasta stire?