Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soţia lui Matthew McConaughey şi-a etalat burtica de mămică cu ocazia premierei la Magic Mike

Publicat:

si sotia sa, modelul Camila, au participat la premiera europeana a filmului "", la Londra, iar Camila a aparut imbracata cu o rochie mulata, lasand sa i se vada burtica din ce in ce mai proeminenta, conform starpulse.com.



Camila, 29 de ani, este insarcinata cu cel de-al treilea copil din relatia cu celebrul actor. Cei doi mai au un baietel, Levi, 3 ani, si o fata, Vida, 2 ani.

Desi au deja doi copii si il asteapta pe cel de-al treilea, Matthew si Camila s-au casatorit in urma cu o luna, in…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Julian Assange a aterizat in Australia ca om liber. Soția sa: „Are nevoie de timp pentru a-și reveni” VIDEO

18:15, 26.06.2024 - Julian Assange a aterizat acasa, in Australia, țara sa natala, dupa ce instanța din Londra l-a lasat liber. Fondatorul Wikileaks a fost primit pe aeroportul din Canberra de catre soție, de tatal sau și avocați.

Regele Charles va gazdui prima vizita de stat, dupa ce și-a reluat indatoririle publice. Imparatul Japoniei sosește la Londra

20:10, 04.06.2024 - La sfarșitul lunii iunie regele Charles al Marii Britanii va avea o vizita importanta. Invitatul este imparatul Naruhito al Japoniei și soția lui. Este un moment important, deoarece este prima vizita de stat gazduita de Regele Charles. Imparatul Naruhito al Japoniei, in vizita la Regele Charles Imparatul…

Lia – Sotia sotului meu, lider detasat de audienta cu finalul celui de-al treilea sezon al povestii

13:35, 24.05.2024 - Ultimele episoade ale celui de-al treilea sezon Lia – Sotia sotului meu, difuzate aseara la Antena 1, i-au captivat pe telespectatori, impunandu-se ca lider detasat de audienta, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravida. Soția lui Sese va aduce curand pe lume un baiețel

18:10, 13.05.2024 - Giovana și Sese vor deveni in curand parinți de baiat. Frumoasa caștigatore a sezonului 5 Mireasa a aparut recent la un eveniment intr-o rochie colorata, care i-a evidențiat burtica de gravida.

Lia – Sotia sotului meu, lider de audienta cu noile episoade ale celui de-al treilea sezon al povestii

14:15, 10.05.2024 - Doar doua saptamani ii mai despart pe telespectatori de deznodamantul sezonului trei Lia – Sotia sotului meu, astfel ca acestia au urmarit in numar foarte mare momentele pline de suspans din cele mai noi episoade ale proiectului.

Hailey și Justin Bieber vor fi parinți. Soția artistului este insarcinata și a postat primele imagini cu burtica de gravida

09:30, 10.05.2024 - Hailey și Justin Bieber vor fi parinți. Cuplul a anunțat vestea joi pe Instagram, amandoi impartașind un videoclip emoționant care prezinta burtica in creștere a lui Hailey Bieber.De asemenea, Hailey și Justin Bieber au postat o serie de fotografii care il arata pe cantareț, in varsta de 30 de ani,…

Cum se descurca Alice Cavaleru cu doi copii mici. Cat de provocator este rolul de mamica pentru soția lui Vladimir Draghia: „Imi pierd mințile”

22:30, 23.04.2024 - Alice Cavaleru se confrunta cu numeroase provocari in rolul de mama. Soția lui Vladimir Draghia a maruturisit pe rețelele de socializare prin ce trece in aceasta perioada cu micuțele sale, Zora, d e7 ani și Alegra in varsta de un an și jumatate.

De nu i-a dat niciodata medicamente, Denisa Filcea, fiicei ei! Ce fel de mamica este soția lui Flick

22:50, 05.04.2024 - Denisa Filcea vorbește despre ce fel de mamica este, dar ne spune și de ce nu i-a dat niciodata medicamente fiicei sale. Ce nu ii lipsește niciodata influenceriței, din geanta și cum se pregatește de vacanțele cu cea mica.


Ce parere ai despre aceasta stire?