Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soţia lui John Kerry a fost spitalizată de urgenţă

Publicat:

, sotia sefului diplomatiei americane , s-a imbolnavit brusc si a fost spitalizata de urgenta duminica, a declarat pentru AFP un apropiat al secretarului de Stat.
Insotita de sotul sau, Heinz Kerry a fost transportata la un spital din Nantucket pentru examinari medicale, potrivit sursei citate.
Kerry, in varsta de 69 de ani, a sarbatorit in familie ziua de 4 iulie, Ziua Independentei Statelor Unite, in casa cuplului din , in statul Massachusetts, acesta fiind primul concediu de la nominalizarea sa la conducerea diplomatiei americane, in februarie.
Teresa…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident feroviar in Maramureș: Un copil in varsta de 3 ani a murit sub roțile trenului

16:41, 21.06.2024 - Un grav accident feroviar a avut loc astazi in localitatea Leordina. O persoana a fost surprinsa sub roata unui vagon. La fața locului au intervenit de urgența echipajele de la Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) Maramureș. Vom reveni cu mai multe informații pe masura ce acestea devin disponibile.…

Crima urmata de sinucidere la Seitin. Un barbat de 77 de ani si-a ucis soția, apoi si-a pus capat zilelor

20:20, 14.06.2024 - Crima urmata de sinucidere la Seitin, acolo unde un barbat in varsta de 77 de ani si-a ucis soția – in varsta de 72 de... The post Crima urmata de sinucidere la Seitin. Un barbat de 77 de ani si-a ucis soția, apoi si-a pus capat zilelor appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Mogulul Rupert Murdoch, in varsta de 93 de ani, s-a casatorit pentru a cincea oara: ce varsta are soția

19:45, 02.06.2024 - Magnatul media Rupert Murdoch s-a casatorit pentru a cincea oara, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in podgoria sa din California. Omul de afaceri american deține imperiul media News Corporation, al doilea mare conglomerat media din lume.

Tanar reținut de polițiști dupa ce și-a lovit cu salbaticie soția. A fost emis un ordin de protecție

11:16, 02.05.2024 - Polițiștii lugojeni au fost sesizați marți seara, in jurul orei 19:00, de catre o femeie in varsta 26 de ani, cu privire la faptul ca, in timp ce se afla in locuința situata in municipiul Lugoj, a fost agresata de catre soțul sau, de aceeași varsta, care se afla intr-o vadita stare de ebrietate. „In…

Șeful diplomației americane incearca sa remedieze relațiile cu China

20:26, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China.

Marile posturi americane cer duel televizat intre Biden si Trump

22:55, 10.04.2024 - Cele cinci principale posturi de televiziune din SUA pregatesc o scrisoare comuna prin care le vor solicita presedintelui american in functie, democratul Joe Biden, si virtualului sau contracandidat republican Donald Trump sa participe la dezbateri televizate, in contextul speculatiilor conform carora…


Ce parere ai despre aceasta stire?