Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sore&Rapha la avampremiera filmului “Minte-mă frumos”!

Publicat:

Dupa ce ieri ne-au vizitat la redactie si am sarbatorit cu ceilalti colegi ai lor, Sore si Rapha din “Pariu cu viata” si au fost prezenti aseara la avampremiera filmului “Minte-ma frumos” cu Diana Dumitrescu si Andi Vasluianu in rolurile principale. Evenimentul a reunit in cinematograful din Baneasa o multime de vedete ca Sore, Rapha, Loredana, , , si , , de la , , , si sotia sa Elvira si multi altii! O comedie de vazut neaparat…

Citeste articolul mai departe pe bravonet.ro…  

Sursa articol: bravonet.ro


Stiri pe aceeasi tema

Foștii membri ai trupei „Lala Band” nu au fost la nunta lui Vlad Gherman cu Oana. De ce au lipsit foștii colegi ai mirelui

14:40, 03.06.2024 - Vlad Gherman a devenit celebru la o varsta frageda, cand i-a dat viața personajului cu același nume in serialul Pariu cu Viața. La nunta lui și a Oanei Moșneagu, nu au fost foștii colegi din Lala Band.

Vlad Voiculescu: Ministrul Rafila minte din nou. Criza medicamentelor e in Romania, nu in Europa!

20:15, 30.05.2024 - Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a afirmat, joi, ca o criza a medicamentelor este in Romania, nu si in Uniunea Europeana si l-a acuzat pe Alexandru Rafila ca minte din nou pe acest subiect.

Cum arata sora lui Bogdan de la Ploiești. Cu ce cadou l-a surprins pe manelist de ziua lui de naștere / VIDEO

12:30, 26.05.2024 - Bogdan de la Ploiești are o relație apropiata cu fammilia sa, iar de curand a aratat-o fanilor pe sora sa. De-a lungul timpului a publicat imagini cu Loredana, caci așa se numește, aceasta prefera sa fie mai discreta, fiind dedicata vieții de familie.

”Clanul”, serialul de succes al Pro TV-ului, a ajuns la final. Ce spun actorii despre banii caștigați!

14:46, 15.05.2024 - Clanul”, serialul de succes al Pro TV-ului, a ajuns la final dupa patru sezoane. In ultimii doi ani, filmul in care au jucat George Mihaița, Denis Hanganu, Șerban Pavlu, Marius Manole și Carmen Tanase s-a bucurat de audiențe bune, culminand cu ultimul episod ce a inregistrat 1,2 milioane de telespectatori…

Daniel Buda matura pe jos cu Sabin Sarmaș: Un "oportunist lipsit de caracter" care "minte de ingheața apele"

15:35, 30.04.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, il acuza pe fostul liberal Sabin Sarmaș, acum candidat independent la primarie Cluj, ca a ars niște etape importante in cariera sa politica „in logica unui oportunist” pe care "aproape doi ani de zile nu l-a vazut nici Han Tatar prin Cluj".

Bobonete si Dragos Bucur, neintelegeri la Romanii au talent. Concurentul care a starnit controverse la masa juriului: „Nu era o regula”

22:06, 26.04.2024 - Un moment inedit, adus de un concurent ce vine de la distanța uriașa de Romania, a imparțit parerile la masa juriului și a creat chiar cateva neințelegeri intre Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. „Familia mea e foarte stricta. Am un stramoș samurai” Hisashi Watanabe a venit la Romanii au talent tocmai…

„Dragoste pe muchie de cuțit”, exclusiv pe SkyShowtime. Cand va avea loc premiera VIDEO

19:55, 19.04.2024 - Comedia romantica „Dragoste pe muchie de cuțit” intra pe streaming, pe platforma SkyShowtime. Filmul este produs de Papa Pictures și regizat de Germain Kanda și ii are in distribuție pe Carmen Tanase, Ada Galeș, Razvan Banica, Marian Ralea, Sandu Pop, Alin Panc, Gabriela Popescu și Ruxandra Șerban.


Ce parere ai despre aceasta stire?