Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sorana si sotul s-au topit de cald la nunta

Publicat:

Mireasa parea, la un moment dat, ca se simte rau in biserica

23 iunie 2012 a fost cea mai importanta zi din viata . Fosta componenta a trupei ASIA s-a cununat religios ieri cu alesul inimii ei, , la din centrul Capitalei.

Desi au fixat slujba la ora 18.00, pentru a evita canicula naucitoare, Sorana si Paul s-au topit de cald in biserica.

Preotii au solicitat ca usile lacasului de cult sa fie inchise pe durata slujbei, asa ca mirii au avut de suportat un aer inchis vreme de o ora. Insa, cei doi au avut ajutoare de nadejde.

Nasii

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 8. Unde s-a mutat Bogdana dupa desparțirea de Liviu și cum a raspuns, intrebata daca soțul i-a fost infidel

13:20, 01.07.2024 - Dupa desparțirea de Liviu, Bogdana s-a mutat de la Craiova la Pitești. Fata a spus ca motivul separarii a fost un cumul de factori, dar a precizat ca nu au avut parte de ceva grav, cum ar fi infidelitatea. Fosta concurenta Mireasa a raspuns in mediul online curiozitaților legate de desparțire.

Anda Adam și Joseph Adam au ajuns la restaurant! Imagini inedite cu mireasa și soțul ei de la nunta anului / FOTO

21:40, 29.06.2024 - Anda Adam și Joseph Adam au ajuns la restaurantul care le va gazdui evenimentul mult visat. Cei doi arata senzațional și urmeaza sa le faca invitaților mai multe surprize in aceasta seara. nainte sa intre in loca, s-au retras pentru cateva momente alaturi de nașii lor.

Fosta concurenta de la MPFM a imbracat rochia de mireasa, la patru ani de la cununia civila cu tatal fiului ei! Primele declarații dupa nunta: ”Am așteptat aceasta zi din tot sufletul”

22:55, 26.06.2024 - Bucurie uriașa pentru o fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu! Nicoleta, participanta in sezonul 5 al show-ului de la Antena 1, și Catalin, participant și el in sezonul 4, au spus DA și in fața lui Dumnezeu, la patru ani de la cununia civila. Primele declarații ale Nicoletei despre nunta! Au…

Star Matinal. Marian Pavel de la Mireasa, sezonul 3, planuri de nunta cu iubita? Ce spune despre casnicia cu fosta soție, Andreea Gradinaru: „In momentul de fața...”

12:31, 25.06.2024 - Marian Pavel de la Mireasa a fost invitat in ediția de astazi de la Star Matinal. Fostul concurent are aceeași ocupație ca inainte sa intre in competiție, caci și in prezent canta, dar in schimb pe plan personal au aparut ceva schimbari. El și Andreea Gradinaru, cu care s-a casatorit in Marea Finala,…

Care e statusul casniciei Inimioarei de la Mireasa cu soțul ei. Ce a aparut pe rețelele de socializare de curand

17:51, 15.05.2024 - Fosta concurenta de la "Mireasa", Inimioana și soțul ei, un barbat pe care l-a intalnit dupa ce a parasit emisiunea par sa fie foarte fericiți impreuna. Iata cum au aparut in mediul online.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Primul mesaj al Mariei Roman, dupa ce soțul sau a fost dat disparut. Ce noi detalii a dat fosta concurenta de la Mireasa

12:00, 18.04.2024 - Gheorghe Munteanu, soțul Mariei Roman, a fost dat disparut in cursul zilei de 17 aprilie 2024. Ulterior, anunțurile au fost șterse și fosta concurenta afirma ca e posibil ca barbatul sa fi fost gasit in Germania.

Star Matinal. Cum va arata nunta Cameliei Potec. Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment: „Trebuie sa ne avantajeze” / VIDEO

09:55, 03.04.2024 - In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Antena Stars, Camelia Potec a vorbit depsre marele eveniment care urmeaza sa aiba loc in viața ei. Iata cum va arata nunta fostei sportive de performanța! Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment.


Ce parere ai despre aceasta stire?