Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SONDAJ: 49% dintre spanioli vor monarhie condusă de Felipe de Asturias, 36% se declară republicani

Publicat:

Patruzeci si noua la suta dintre spanioli se declara in favoarea unei monarhii conduse de printul mostenitor Felipe de Asturias drept rege, iar alti 36% sustin o forma de stat republicana, arata duminica un sondaj de opinie publicat de .

Potrivit sondajului realizat de Metroscopia pe un esantion de 1.000 de interviuri telefonice intre 4 si 5 iunie si citat duminica de EFE, majoritatea spaniolilor sustin decizia regelui de a abdica si ii arata recunostinta pentru activitatea sa. 

Cu toate acestea, 62% dintre cetateni considera ca la un moment dat ar trebui…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kylian Mbappe, criticat dur de o legenda a Franței: „Nu este demn sa fie capitanul nostru”

14:50, 09.07.2024 - Emmanuel Petit (53 de ani), fost internațional francez, l-a criticat pe Kylian Mbappe (25 de ani) la o televiziune germana și considera ca acesta nu ar trebui sa fie capitanul in echipe și nici macar in formula de start a Franței. Kylian Mbappe s-a transferat la Real Madrid, dar evoluțiile sale de cand…

Spania ajuta militar Ucraina: va trimite rachete Patriot si tancuri Leopard

22:30, 27.05.2024 - Spania intentioneaza sa trimita rachete Patriot si tancuri Leopard in Ucraina, ca parte a unui pachet de arme de 1,13 miliarde de euro, anunta El Pais, potrivit monitorulapararii.ro. Livrarea include o duzina de rachete antiaeriene Patriot, 19 tancuri Leopard 2A4 fabricate in Germania si diverse alte…

Spania intentioneaza sa trimita Ucrainei rachete Patriot

14:20, 27.05.2024 - Spania va livra Kievului rachete Patriot si tancuri Leopard, ca parte a unui pachet de ajutor militar de 1,13 miliarde de euro anuntat in aprilie. Informatia a aparut astazi in ziarul El Pais, citand surse sub rezerva anonimatului apropiate acestui dosar. Spania va livra Ucrainei circa zece rachete…

Schimbare de plan la Madrid: Zelenski a fost primit chiar de regele Felipe. El Pais: Ucraina va primi rachete Patriot

13:55, 27.05.2024 - Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a ajuns luni in Spania pentru o vizita oficiala.  El a fost intampinat la aeroport de regele Felipe al VI-lea și de alți oficiali spanioli. Biroul guvernului spaniol comunicase anterior ca liderul de la Kiev va fi primit de premierul Pedro Sanchez.

Spania va livra Kievului rachete Patriot si tancuri Leopard

12:00, 27.05.2024 - Spania intentioneaza sa trimita Ucrainei rachete Patriot si tancuri Leopard, ca parte a unui pachet de ajutor militar de 1,13 miliarde de euro anuntat in aprilie, a informat luni ziarul El Pais, citand surse sub rezerva anonimatului apropiate acestui dosar, relateaza Reuters.

Spania va trimite rachete Patriot si tancuri Leopard in Ucraina

10:30, 27.05.2024 - Spania intentioneaza sa trimita Ucrainei rachete Patriot si tancuri Leopard, ca parte a unui pachet de ajutor militar de 1,13 miliarde de euro anuntat in aprilie, a informat luni ziarul El Pais, citand surse sub rezerva anonimatului apropiate acestui dosar, relateaza Reuters.

Volodimir Zelenski se duce in vizita in Spania si se va intalni vineri cu regele

17:45, 14.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va veni in vizita la Madrid pe 17 mai si se va intalni cu regele Felipe al Spaniei, a anuntat marti Palatul Regal intr-un comunicat citat de Reuters.Monarhul va organiza o receptie pentru Zelenski la ora locala 12:30 (13.

Mai multe balene ucigașe au scufundat un iaht in stramtoarea Gibraltar. Ce spun cercetatorii

17:05, 14.05.2024 - Un iaht cu vele lung de 15 metri s-a scufundat in apele marocane, in stramtoarea Gibraltar, dupa ce a fost lovit, duminica, de un numar necunoscut de orci, au declarat serviciile de salvare maritima din Spania, relateaza BBC.Cei doi pasageri ai iahtului Alboran Cognac au declarat ca au simțit lovituri…


Ce parere ai despre aceasta stire?