Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șocant! Un nume mare de la Ajax și-a dat demisia. Acuzat de hărțuire sexuală la club!

Publicat:

, din aproape un deceniu director sportiv la , i-a parasit pe „lancieri”, o decizie cu efect imediat. Oficialul in varsta de 48 de ani le trimitea „mesaje nepotrivite” colegelor. , 48 de ani, a fost un jucator important al Ajaxului și al Olandei, evoluand și pentru Barcelona și Arsenal. Din vara lui 2012, era director sportiv al clubului din Amsterdam. De aproape un deceniu. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ashworth, noul director sportiv al lui Manchester United, dupa un acord cu Newcastle

15:30, 01.07.2024 - Clubul englez de fotbal Manchester United a ajuns la un acord cu Newcastle United in privinta lui Dan Ashworth, care devine cu efect imediat noul director sportiv al gruparii de pe Old Trafford, scrie luni DPA, potrivit Agerpres.

Un judecator britanic este acuzat de harțuire și misoginism de o romanca: „Nu am fost tratata așa in viața mea”

16:35, 28.04.2024 - Cinci femei acuza un judecator de comportament agresiv și misogin in timpul audierilor la un tribunal din Marea Britanie specializat in litigiile de munca. Printre acestea se numara si o romanca, Andra Ion.

Moldsilva are un nou director dupa „reformele” de la Ministerul Mediului: Cine a preluat șefia instituției dupa demisia lui Caisin

12:15, 24.04.2024 - Victor Durbala a fost numit in funcția de Director al Agenției „MOLDSILVA”, din subordinea Ministerului Mediului. Decizia a fost luata de Guvern in cadrul ședinței de astazi , 24 aprilie. Totodata, cabinetul de miniștri a aprobat alte doua numiri in fruntea instituțiilor din țara.


Ce parere ai despre aceasta stire?