Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Socant! Ea este fata care nu a mancat NIMIC un an de zile

Publicat:

Anorexia este o boala grava, cu care se lupta destul de multe tinere. este una dintre ele si a ajuns intr-un stadiu atat de avansat incat nu mai poate consuma mancare solida.
 
Cand avea numai opt anisori, si-a auzit o profesoara numind copiii grasi, iar acest lucru a traumatizat-o atat de tare incat a refuzat sa mai manance timp de un an intreg. Copila a fost hranita cu forta, intravenos. Acum a ajuns la varsta de 24 de ani, insa inca se lupta cu anorexia si se hraneste doar cu lichide, niciun fel de produse solide.

Cazul tinerei englezoaice este…

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la Baia Mare: O copila de doi ani a murit la cateva ore dupa internare. Corpul sau este plin de lovituri

20:05, 05.07.2024 - Poliția a deschis o ancheta in cazul copileiPolițiștii au fost alertați dupa ce mama fetiței a solicitat ajutor medical pentru aceasta la unitatea de primiri urgențe a spitalului. In timpul examinarii, personalul medical a descoperit mai multe leziuni pe corpul copilei și a informat imediat autoritațile.…

De ce acru e yammy și albastru e cah, in cazul copiilor. Dr. Mihaela Bilic: „Pare a fi incompatibil cu ceva bun de mancat”

16:10, 11.06.2024 - Cunoscutul medic nutriționist, Mihaela Bilic, explica intr-o postare pe pagina sa de Facebook de ce „acru e yammy și albastru e cah”, in cazul copiilor. „Deși e greu de crezut, trebuie sa acceptați ca identitatea gustativa a copiilor voștri nu e decisa de voi”, spune dr. Bilic.

La ce concluzie au ajuns specialiștii in cazul bunicii și a nepoatei, care au murit dupa ce au mancat pește. DSVSA a anunțat rezultatele finale

17:30, 04.05.2024 - Bunica și nepoata din Calarași s-au stins in spitale diferite, dupa ce au mancat pește. In urma cu cateva zile, a fost stabilita cauza morții celor doua, iar de curand, au fost facute publice și rezultatele finale. Au fost prelevate probe și din magazinul unde a fost cumparat peștele.

Ce planuri de lupta are NATO pentru țarile din Europa de Est in cazul in care Ucraina ar cadea

15:45, 18.04.2024 - Hanno Pevkur, ministrul estonian al Apararii, a declarat ca unul dintre rezultatele summitului NATO de anul trecut de la Vilnius a fost elaborarea unor noi planuri de lupta pentru țarile din Europa de Est in cazul in care Ucraina ar cadea.

Caz ȘOCANT in Alba: Barbat din Sancel, OMORAT in bataie. Suspectul, un tanar de 29 de ani, REȚINUT de polițiști

11:11, 10.04.2024 - Caz ȘOCANT in Alba: Barbat din Sancel, OMORAT in bataie. Suspectul, un tanar de 29 de ani, REȚINUT de polițiști Caz ȘOCANT in Alba: Barbat din Sancel, OMORAT in bataie. Suspectul, un tanar de 29 de ani, REȚINUT de polițiști Un barbat din Sancel, de 53 de ani, ar fi fost omorat in bataie de un tanar…


Ce parere ai despre aceasta stire?