Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SOCANT! Ce se poate intampla cu bebelusii daca mama ia paracetamol, aspirina si ibuprofen in timpul sarcinii

Publicat:

Utilizarea analgezicelor usoare, cum ar fi paracetamolul, aspirina si ibuprofenul in timpul sarcinii pot determina, in mod partial, cresterea tulburarilor de reproducere masculina in ultimele decenii.
Cercetatorii au descoperit ca femeile care au luat o combinatie de mai multe analgezice usoare in timpul sarcinii au prezentat un risc mai mare de a da nastere unor baieti cu testicule necoborate.
Aceasta afectiune, numita criptorhidie, este cunoscuta a fi un factor de risc pentru calitatea slaba a materialului seminal si pentru cancerul testicular.
Studiul a constatat ca riscul…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sunt poftele din timpul sarcinii și cum le ții sub control

19:25, 13.06.2024 - Femeile gravide trec prin multe stari in timpul celor 9 luni de sarcina, determinate de factori fizici și emoționali. Printre acestea se afla și dorința intensa de a consuma anumite alimente.

Utilizarea produselor de curațenie in timpul sarcinii și efectele acestora asupra sanatații mamei și fatului

15:25, 13.06.2024 - „Nicio dragoste nu se compara cu cea a unei mame pentru copilul ei.” Acest citat reflecta legatura puternica și inegalabila dintre o mama și copilul sau, o legatura care incepe inca din primele momente ale sarcinii.

Ce trebuie sa știi despre consumul de alcool și zborul cu avionul. Avertismentul specialiștilor

09:45, 05.06.2024 - Daca zborul ți se pare mai scurt și mai relaxant alaturi de un pahar de vin, dar și de un somn lung, afla ca acest obicei este foarte daunator pentru sanatate, potrivit unui nou studiu citat de CNN. Avioanele zboara la altitudini de peste 2.000 de metri, sunt hipobare, ceea ce inseamna ca presiunea…

Se intampla ceva! Turbulențele in timpul zborurilor din intreaga lume continua sa se agraveze

04:45, 28.05.2024 - Turbulențele in zbor au crescut in ultima vreme, mai multe zboruri din acest an fiind afectate de turbulențe in aer, unele dintre ele soldandu-se cu raniri și chiar cu un deces. Vinovatul pentru creșterea turbulențelor pe care le vedem? Schimbarile climatice.

Ce ți se poate intampla daca nu porți centura in avion tot timpul. Avertismentul unui pilot cu 11 ani de experiența

21:21, 25.05.2024 - Incidentul din timpul zborului Londra-Singapore, in urma caruia a murit o persoana, iar alte cateva zeci au fost ranite, arata de ce pasagerii trebuie sa poarte centura de siguranța pe tot parcursul calatoriei, susține un pilot cu 11 ani de experiența, potrivit Business Insider. 

Cat rezista o civilizație pana sa se prabușeasca. Oamenii de știința au aflat raspunsul

23:25, 13.05.2024 - Este omniprezenta in filozofie și in cultura populara ideea ca statele, societațile și civilizațiile cresc, apoi stagneaza și, in cele din urma, se prabușesc. Oamenii de știința au finalizat recent cel mai amplu studiu realizat vreodata pentru a afla daca "societațile care imbatranesc" pot fi intr-adevar…

Cercetatorii au aflat motivul pentru care multe femei mor in timpul nașterii: problema intervine la finalul sarcinii

09:46, 22.04.2024 - O forma de insuficienta cardiaca ce apare la sfarsitul sarcinii sau la inceputul perioadei postnatale, cardiomiopatia peripartum (PPCM), este o cauza majora de deces maternal. Intr-un nou studiu, cercetatorii americani de la spitalul Mass General au descoperit ca nivelurile ridicate de proteine legate…

Absolut șocant! Aceasta e povestea incredibila a jucatorului pe care Juventus platea milioane și care a fost dat disparut timp de 3 ani! Ce se intampla acum cu el

19:10, 30.03.2024 - Continue reading Absolut șocant! Aceasta e povestea incredibila a jucatorului pe care Juventus platea milioane și care a fost dat disparut timp de 3 ani! Ce se intampla acum cu el at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?