Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șocant! Amy Winehouse voia să moară la 27 de ani

Publicat:

Un reprezentant al unei clinici de reabilitare la care a fost internata a declarat, potrivit publicației , ca vedeta iși dorea sa moara la 27 de ani.

”Era foarte deprimata, nu iși mai vedea rostul, astfel incat voia sa moara la 27 de ani, pentru a intra in Club 27 alaturi de sau ”, a spus acesta.

Daca i s-a implinit dorința din intamplare sau a forțat ea nota, ajungand sa se sinucida, poate nu se va afla vreodata, dar cert este ca Amy dera foarte deprimata. Mai mult, da vina și pe diversele…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesaj șocant primit de familia atacantului belgian: „Sper ca fiica ta sa moara”

12:35, 22.06.2024 - Apropierea belgianului Michy Batshuayi (30 de ani) de Galatasaray, atacant aflat inca sub contract cu Fenerbahce, care a jucat in trecut și pentru Beșiktaș, i-a adus familiei varfului o serie de amenințari de-a dreptul bulversante din partea ultrașilor turci. Amely Maria, soția lui Batshuayi, a primit…

Caz socant in Spania: Tanar de etnie roma, achitat dupa ce a lasat insarcinata o fata de 12 ani

14:55, 02.06.2024 - Un barbat de 20 de ani care a violat si a lasat insarcinata o copila a iesit liber dintr un tribunal spaniol, dupa ce judecatorul a decis ca relatia lor era justificata de cultura roma.La inceputul acestei saptamani, tribunalul din Ciudad Real, in centrul Spaniei, a decis ca contextul socio cultural…

Șocant ce a facut Miruna Pascu la Tribunalului Bucuresti! Unde s-a ascuns mama tanarului drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai

17:10, 21.05.2024 - Ce a putut sa faca Miruna Pascu la Tribunalul București! Iata unde s-a ascuns mama lui Vlad Pascu, tanarul dorgat care a provocat tragicul accident de la 2 Mai! Așa a evitat sa discute cu presa.

Asistentul veterinar, gasit mort in Pitești, ar fi luat o supradoza. Ce s-a gasit in cabinetul unde lucra: ”E șocant, nu pot sa cred”

11:56, 10.05.2024 - Au aparut informații ingrozitoare despre tragedia din Pitești. Asistentul veterinar, gasit mort in propria mașina, s-ar fi stins din viața in urma unei supradoze. Colegii lui au fost ingroziți cand au aflat ce s-a gasit in cabinetul in care muncea.

Caz șocant in Hunedoara! Un tanar a fost injunghiat și apoi lasat sa moara, pe o strada

11:16, 07.05.2024 - Un caz șocat s-a petrecut pe o strada din localitatea Vulcan, județul Hunedoara. Un tanar a fost injunghiat in zona inimii și lasat sa zaca intr-o balta de sange. Victima a supraviețuit atacului, insa se afla in stare critica.

Caz șocant la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacau! Medicul de garda i-a jignit pe doi soți, unul dintre ei fiind grav bolnav: „Marș afara!”

18:25, 23.04.2024 - Un caz șocant s-a petrecut la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacau! Medicul de garda i-a jignit pe doi soți, unul dintre ei fiind grav bolnav. Iata ce cuvinte dure a adresat doctorul care era de garda!

Știrile Antena Stars. Caz șocant! Un influencer și-a lasat copilul sa moara de foame. Micuțul s-a stins din viața la doar o luna dupa ce a venit pe lume / VIDEO

20:01, 16.04.2024 - Un nou caz șocant in Rusia! Un influencer și-a lasat copilul sa moara de foame dupa ce l-a folosit drept cobai, la doar o luna de viața. Oamenii legii l-au reținut pe barbat, dar și pe soția lui, și l-au condamnat la opt ani de inchisoare pentru fapta sa.

Florinel Coman, interviu șocant: „Meci jalnic, vreau sa PLEC!” + Oferta tare dezvaluita in direct

23:05, 07.04.2024 - Florinel Coman (25 de ani), autorul unui gol in FCSB - Universitatea Craiova 2-0, a șocat la finalul meciului, afirmand ca „am jucat jalnic, mai ales in prima repriza” # Șeptarul de la FCSB admite ca vrea sa plece in vara, iar Adrian Ilie a dezvaluit ca și Borussia Monchengladbach, din Germania, este…


Ce parere ai despre aceasta stire?