Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şoc în showbiz! Una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă se zbate între viaţă şi moarte în spital după ce a suferit un accident îngrozitor!

Publicat:

se zbate între viata si moarte în spital dupa ce a suferit un accident în timp ce facea jogging, în apropierea orasului ei natal.

, în vârsta de 26 de ani, alerga pe muntele Bergisel din regiunea Tirol, când a cazut de la mare înaltime. Aceasta a fost gasita în stare critica de doi studenti în apropierea Stâncii Dragonului, unde zacea plina de rani.

a fost salvata cu ajutorul unui elicopter si dusa la un spital din Innsbruck. Înca nu se cunosc circumstantele…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Artist, in stare critica la spital, dupa ce a suferit un accident de munca. Apropiații sunt in stare de șoc. Adriana Bahmuțeanu: "Nu ma așteptam..." / VIDEO

15:06, 18.06.2024 - Momente dificile pentru un artist din Romania! Florin Decuseara se afla in stare critica, la spital, in urma unui accident de munca ce a avut loc la centrala nucleara Cernavoda. Barbatul ar fi cazut de la inalțime.

Mama gimnastei Gina Gogean a murit in teribilul accident rutier de la Galați. Sora campioanei se lupta intre viața și moarte.

19:25, 26.05.2024 - Doliu in familia fostei mari gimnaste Gina Gogean. Mama sa a murit intr-un accident provocat chiar de sora sportivei, care a adormit la volan si s-a izbit cu masina de un tir la Piscu, in judetul Galați.

Actrița celebra care a ajuns la spital! Vedeta a suferit mai multe rani din cauza unui accident

17:10, 22.05.2024 - Faimoasa actrița Nina Dobrev (35 de ani) a fost nevoita sa ajunga la spital, in urma unui accident de bicicleta electrica. Din fericire, chiar daca are in fața o perioada lunga de recuperare, vedeta se simte bine, noteaza click.ro. Chiar in cursul zilei de luni, pe 20 mai, faimoasa actrița din „The…

Accident cu patru mașini avariate intr-o intersecție din Buzau. Doua femei au ajuns la spital

14:55, 17.05.2024 - Doua șoferițe s-au ales cu rani pe tot corpul, iar patru mașini au fost avariate intr-un accident rutier produs, vineri, la orele amiezii, la intersecția dintre strada Crizantemelor și strada Pacii, din municipiul Buzau.

Viktor Orban: „Robert Fico se zbate intre viața și moarte. Am fi avut mare nevoie de el acum și de o Slovacie pro-pace”

13:11, 17.05.2024 - Premierul slovac Robert Fico se afla intre viața și moarte la doua zile dupa o tentativa de asasinat care a provocat unde de șoc in intreaga Europa, a declarat, vineri, premierul ungar Viktor Orban la postul public de radio, relateaza Libertatea.ro , cu referire la Reuters.

Accident in județ! O singura mașina implicata, iar doua femei au ajuns la spital!

20:06, 12.05.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin in aceste momente la un accident rutier petrecut intre localitațile Poieni și Ciucea. In accident a fost implicat un singur autoturism, ieșit in afara parții carosabile. Din fericire, nu au existat victime incarcerate, iar forțele ISU Cluj au gasit…

Polițistul din Botoșani, lovit de o mașina in timp ce dirija circulația, se afla in coma. Barbatul se zbate intre viața și moarte

11:20, 30.03.2024 - Polițistul din Botoșani, lovit de o mașina in timp ce dirija circulația, se afla in stare grava la spital. Barbatul se zbate intre viața și moarte, dupa ce a ajuns la unitatea medicala in coma.

Polițistul, accidentat in timp ce dirija circulația, se zbate intre viața și moarte: Mutat de urgența la un spital din București

10:20, 30.03.2024 - Tanarul polițist din Botoșani, lovit de o mașina in timp ce se afla in serviciu, se afla in stare grava . El a fost transferat la o clinica din București, in coma.  Tanarul polițist in varsta de 24 de ani a fost implicat intr-un accident vineri seara, in timp ce iși desfașura atribuțiile de…


Ce parere ai despre aceasta stire?