Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şoc în lumea actorilor. Un celebru comedian a murit la 56 de ani

Publicat:

, cunoscut pentru rolul din "Bottom and Blackadder", a murit luni, la 56 de ani.

Rik Mayall a aparut numeroase roluri secundare in seriale precum  "", "Blackadder", " and Bottom" si altele.

Vestea trista a mortii comedianului a fost data pe Twitter de catre colegul sau , dar nu a fost precizata cauza decesului neasteptat.
Actorul de comedie a decedat la sase ani de cand a avut un accident cumplit, in urma caruia a stat in coma cateva zile. De cand s-a trezit din coma, el a suferit de epilepsie.

Rik…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dorin Tudoran. „Era o vreme de murit/Ceva ce nu s-a pomenit”

21:56, 20.06.2024 - Se moare pe capete in aceste zile și asta mi-a reamintit distihul de mai sus dintr-o poezie publicata in AGORA de Dan Deșliu spre sfarșitul anilor ’80. Vestea dispariției lui Ion Vianu m-a intristat profund, dar nu m-a mirat. Cu puțin timp in urma, Radu Ioanid și Ion Vianu au participat la un eveniment…

Este doliu in lumea filmului. Un actor celebru a fost ucis la doar 37 de ani

10:26, 27.05.2024 - De ce a fost ucis Johnny WactorPotrivit TMZ, mama lui Johnny, Scarlett, a anunțat vestea tragica, dezvaluind ca incidentul s-a petrecut dupa ce fiul ei și o colega de la munca au parasit un bar in primele ore ale dimineții. Cei doi și-au parcat mașinile la doua strazi distanța de local, iar Johnny și-a…

Un cuplu celebru divorțeaza dupa aproape doi ani de casatorie? Vestea care zguduie lumea mondena / FOTO

18:25, 16.05.2024 - Este vestea momentului in showbiz! Un celebru cuplu ar fi la un pas de divorț dupa doar doi anu de casatorie. Este vorba despre Jennifer Lopez și Ben Affleck, care ar fi la un pas sa se desparta dupa ce au devenit soț și soție in luna iulie a anului 2022.

A murit Cesar Luis Menotti, antrenorul care a caștigat Campionatul Mondial din 1978

23:00, 05.05.2024 - Cesar Luis Menotti, antrenorul care a caștigat Campionatul Mondial din 1978 cu naționala Argentinei, a decedat la varsta de 85 de ani. Informația regretabila a fost confirmata oficial de catre Asociația de Fotbal din Argentina pe pagina de X, fostul Twitter, a instituției. ...

Doliu in literatura! Un celebru scriitor internațional a murit: „Cei mai de succes...” / FOTO

16:35, 29.04.2024 - Lumea literaturii este in doliu! Un celebru scriitor internațional s-a stins din viața la varsta de 71 de ani. Cine a facut anunțul trist. Vestea tragica a venit intr-un moment delicat pentru fanii lui.

Doliu in fotbalul romanesc: A murit un fost patron de club din Superliga - Era considerat cel mai excentric finanțator

19:30, 21.04.2024 - Este  zi de doliu in fotbalul romanesc, deoarece Liviu Galan, fostul finanțator al echipei FC Național, a incetat din viața. Vestea trista a decesului sau a fost anunțata public de Liga Profesionista de Fotbal. In prezent, nu sunt cunoscute motivele pentru care acest milionar și-a pierdut viața.

Fostul star din Liga de Fotbal American, O.J. Simpson a murit la 76 de ani

09:00, 12.04.2024 - O.J. Simpson a murit de cancer la varsta de 76 de ani. Vestea a fost confirmata de familia lui. Fostul star din NFL (Liga de Fotbal American) a fost achitat in 1995 de uciderea soției sale și a prietenului acesteia, dupa un proces ce a captivat intreaga America, scrie observatornews.ro .

Doliu in lumea sportului! Akebono, primul mare campion de sumo venit din afara Japoniei, a murit

10:46, 11.04.2024 - E doliu in lumea sportului mondial! A murit un cunoscut fost luptator de sumo. Vestea trista s-a aflat joi. Akebono, un luptator de sumo de origine americana care a devenit primul mare campion sau „yokozuna” din afara Japoniei, a murit luna aceasta din cauza unei insuficiențe cardiace, au anunțat joi…


Ce parere ai despre aceasta stire?