Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șoareci vopsiți în culorile Palestinei, eliberați în restaurante fast-food din Anglia VIDEO

Publicat:

In semn de protest fața de situația palestinienilor prinși in mijlocul razboiului dintre Israel și gruparea terorista Hamas, mai mulți extremiști au eliberat șoareci vopsiți in rosu, negru, verde si alb in mai multe restaurante fast-food.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatal unuia dintre ostatici israelieni eliberați ieri a murit cu cateva ore inainte de salvarea fiului sau

15:55, 09.06.2024 - Yossi, tatal lui Almog Meir (21 de ani), unul dintre cei patru ostatici eliberațo de forțele speciale israeliene din captivitatea Hamas, a murit cu cateva ore inainte de salvarea fiului sau, relateaza portalul Walla.Yossi a fost gasit mort, in casa sa din Kfar Shaba, centrul țarii, de militarii care…

Papa Francisc: „ Orice razboi lasa lumea mai rea decat in starea in care a gasit-o"

22:06, 07.06.2024 - Papa Francisc a vorbit vineri despre „ura pe care razboiul dintre Hamas si Israel o seamana pentru generatiile viitoare” si a cerut din nou incetarea focului, eliberarea ostaticilor si ajutor umanitar pentru palestinieni, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Data exacta cand ar incepe Al 3-lea Razboi Mondial: Este in mai puțin de o luna conform Noului Nostradamus

10:50, 26.05.2024 - Un autoproclamat Nostradamus al zilelor noastre, a precizat data exacta la care crede ca va izbucni cel de-al treilea razboi mondial, dupa ce a reușit sa prevada cu succes tensiunile recente din zonele fierbinți ale lumii. Supranumit „Noul Nostradamus”, astrologul Kushal Kumar este creditat cu prezicerea…

O nava americana incarcata cu ajutoare pentru Gaza pleaca din Cipru. Un nou test pentru coridorul maritim

21:20, 09.05.2024 - O nava de tip portcontainer incarcata cu ajutoare a parasit joi Ciprul indreptandu-se spre Fasia Gaza, un nou test pentru coridorul maritim infiintat pentru a livra ajutoare in enclava palestiniana asediata si devastata de razboiul in desfasurate intre Israel si gruparea islamista Hamas.

SUA au pus in vedere Qatarului sa expulzeze Hamas daca acesta respinge un armistițiu prin care sa fie eliberați ostaticii israelieni. Unde s-ar putea stabili mișcarea

15:15, 04.05.2024 - Statele Unite ale Americii i-au spus Qatarului ca ar trebui sa expulzeze Hamas daca gruparea continua sa respinga incheierea unui armistițiu cu Israelul, un acord pe care administrația Biden il considera vital pentru a calma tulburarile care au cuprins Orientul Mijlociu.

Emiratele Arabe Unite anunta livrarea de ajutoare la Khan Younis

23:56, 19.04.2024 - Emiratele Arabe Unite au anuntat vineri ca au lansat o importanta operatiune de livrare a ajutorului umanitar la Khan Younis, un oras din sudul Fasiei Gaza, care a fost epicentrul lunilor de lupte dintre Israel si miscarea islamista palestiniana Hamas, noteaza AFP, potrivit Agerpres.

Universitatea Columbia, acuzata de antisemitism, si-a aparat pozitia in fata Congresului american

13:50, 18.04.2024 - Rectorul Universitatii Columbia din New York a aparat miercuri in fata Congresului american lupta dusa impotriva antisemitismului in campusul acestei unitati de invatamant superior, afectata la fel ca multe altele din Statele Unite de razboiul dintre Israel si Hamas.

De ce Rusia nu-și dorește un razboi intre Israel și Iran

13:40, 14.04.2024 - Deși s-a susținut ca Moscova beneficiaza de pe urma haosului din Orientul Mijlociu, deturnand atenția și resursele occidentale de la Ucraina, Rusia are de pierdut foarte mult in cazul in care conflictul dintre Israel și Hamas se transforma intr-un razboi regional major. Rusia și-a petrecut ultimul deceniu…


Ce parere ai despre aceasta stire?