Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SNAPT Propact şi Federaţia Viticultorilor condamnă demagogia politicienilor

Publicat:

al Agricultorilor, Proprietarilor si si Federatia Viticultorii Vranceni fac un apel catre toti politicienii sa se alature demersului celor doua organizatii in ve - derea sprijinirii reale a viticultorilor prin anularea prevederilor HG 50/2012 si sa renunte in totalitate la practica de acum bine stiuta de a se intrece in declaratii [...]

Citeste articolul mai departe pe vranceamedia.ro…  

Sursa articol: vranceamedia.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sondaj: Diana Sosoaca, prima in clasamentul notorietatii, dar și in topul neincrederii politicienilor / Cine o urmeaza

11:55, 01.07.2024 - In clasamentul notorietatii, Sosoaca este urmata de Marcel Ciolacu, Mircea Geoana si Nicolae Ciuca, in timp ce in topul neincrederii, pe locul al doilea se situeaza Marcel Ciolacu, urmat de George Simion, conform datelor unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.

PREȚURI SCAZUTE ȘI SECETA PRELUNGITA Provocarile agricultorilor din vestul Romaniei

09:50, 14.06.2024 - In ciuda provocarilor, ferma familiei Micu a implementat un sistem de irigații pe aproximativ 60 de hectare, folosind irigații prin picurare subterana. The post PREȚURI SCAZUTE ȘI SECETA PRELUNGITA Provocarile agricultorilor din vestul Romaniei first appeared on Informatia Zilei .

Raportul internațional care condamna atat Israelul, cat și Hamas pentru situația din Orientul Mijlociu

06:36, 13.06.2024 - O ancheta a ONU a acuzat Israelul si Hamas de comiterea de crime de razboi si crime impotriva umanitatii la 7 octombrie si de la aceasta data, data atacului surpriza al Hamas asupra Israelului, scrie The Guardian, informeaza News.ro.

Imobil din centrul Constantei, chiar peste drum de primarie, restituit proprietarilor de drept! Pentru apartamentele din bloc ce nu pot fi restituite, proprietarii vor primi despagubiri! (MINUTA)

17:11, 28.05.2024 - Blocul de apartamente a fost preluat abuziv in timpul regimului comunist. Potrivit dispozitiei 2073 09.08.2023 a Primarului Municipiului Constanta, pentru imobilul in cauza fusesera formulate notificari in baza Legii 10 2001 incepand cu lunile iulie si august 2001, adica acum 23 de ani Un imobil aflat…

Politistii ameninta ca nu vor mai pazi sectiile de votare

16:11, 22.05.2024 - Membrii sindicatului amenința ca nu vor pazi secțiile de votare la alegerile din 9 iunie daca nu li se maresc și lor salariile. Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC) susține ca Ordonanța prin care Guvernul vrea sa majoreze salariile anul acesta pentru mai multe categorii…

Ministrul israelian al apararii, Yoav Gallant, condamna eșecul guvernului de a trasa un plan post-razboi pentru Gaza

23:30, 15.05.2024 - Ministrul israelian al apararii, Yoav Gallant, și-a exprimat frustrarea fața de eșecul guvernului de a aborda problema unui plan post-razboi pentru Gaza, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania.

Violența impotriva politicienilor germani continua. O senatoare a fost lovita intr-o biblioteca și a ajuns la spital

12:05, 08.05.2024 - Senatoarea germana Franziska Giffey, fost primar al Berlinului, a devenit cea mai recenta victima a unei serii de atacuri contra politicienilor germani atunci cand un barbat a lovit-o din spate cu un obiect greu, intr-o biblioteca locala, a anuntat politia germana, informeaza Reuters, preluat de Agerpres.

CEDO condamna Elveția intr-o hotarire istorica

16:16, 09.04.2024 - Intr-o decizie care poate crea un important precedent la nivel mondial, CEDO a decis ca Guvernul elvețian a incalcat drepturile omului, pentru ca nu și-a indeplinit obligațiile asumate de reducere a emisiilor de carbon care determina schimbarile climatice, transmite CNN. Curtea Europeana a Drepturilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?