Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Smiley și Gina Pistol din nou împreună în fața camerelor de luat vederi!

Publicat:

Fac parte din showbizz romanesc deși lucreaza la televiziuni diferite și nu au voie sa apara impreuna la niciuna dintre acestea. Insa simpaticul Smiley alias și iubita lui au gasit soluția sa apara impreuna fara probleme și sa și caștige bani din acest lucru. are un vlog și... -ul Smiley și din nou impreuna in fața camerelor de luat vederi! apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum este relația dintre Smiley și Gina Pistol, la un an de la cununia religioasa. „Avem și momente in care ne contram”

12:11, 01.07.2024 - Gina Pistol și Smiley formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. S-au casatorit anul trecut, dupa o relație de mai bine de patru ani. Au impreuna o fetița și o casnicie așa cum și-au dorit. Artistul scoate la iveala un amanunt mai puțin știut despre soția lui.„Mie imi place sa ies cu…

Scandalul listelor de semnaturi. Cum se apara Silvestru Șoșoaca: „Nu am avut nici cea mai vaga idee ca sunt false”

10:30, 06.06.2024 - Candidatul independent la alegerile europarlamentare Silvestru Sosoaca, plasat sub control judiciar de catre procurorii Parchetului General pentru uz de fals si fals in declaratii, susține ca nu a stiut ca semnaturile pe care le-a depus pentru sustinerea candidaturii erau false. ”Eu am avut o doamna…

P. Diddy recunoaște ca și-a lovit fosta iubita. Cum se apara rapperul: „Am cautat ajutor profesional”

15:00, 20.05.2024 - P. Diddy se afla intr-un scandal internațional cu fosta iubita, Cassandra Ventura. Un videoclip in care rapperul o agreseaza in holul unui hotel au devenit virale, iar acesta a transmis un mesaj important pe rețelele de socializare.

TRADIȚII Ouale vopsite in Joia Mare si mancate de Paste apara de suferinte si necaz

17:35, 02.05.2024 -  Joia Mare este ultima zi in care se pomenesc morții, iar femeile merg la biserica și impart colaci de post, vin, miere și fructe. The post TRADIȚII Ouale vopsite in Joia Mare si mancate de Paste apara de suferinte si necaz first appeared on Informatia Zilei .

Oamenii lui Biden, mesaj TRANȘANT pentru Netanyahu. Casa Alba ii taie elanul premierului israelian

13:41, 15.04.2024 - Intr-un comunicat emis in noaptea de sambata spre duminica dupa atacuri, Biden a declarat ca i-a transmis lui Netanyahu ca Israelul a "demonstrat o capacitate remarcabila de a se apara si de a invinge chiar si atacuri fara precedent".Biden nu a mentionat in comunicat daca el si Netanyahu au discutat…

Gina Pistol și Smiley, momente romantice in vacanța. Au plecat in Bali pentru prima data in urma cu cateva zile / FOTO

15:36, 06.04.2024 - Te uiți la ei și vezi cuplul perfect! Așa au reacționat fanii Ginei Pistol și ai lui Smiley atunci cand au vazut cat de indragostiți sunt cei doi. Au reușit sa imbine utilul cu placutul in vacanța din Bali, destinație pe care au vizitat-o pentru prima data.

Culisele din spatele fotografiei postate de soția lui Dani Alves » Cine a insistat sa apara pe Internet

14:10, 02.04.2024 - Joana Sainz (31 de ani), soția lui Dani Alves, a pus punct speculațiilor și a postat o fotografie pe rețelele de socializare prin care a lasat de ințeles faptul ca inca formeaza un cuplu cu fostul fotbalist, in ciuda situației prin care trece brazilianul. Marți s-a aflat cine și-a dorit ca aceasta imagine…

Sindicatele din invațamant resping introducerea camerelor de supraveghere in salile de clasa, fara acordul profesorilor și al parinților. „Reprezinta un atac la drepturile fundamentale”.

12:45, 02.04.2024 - Introducerea camerelor de supraveghere audio-video in școli, inițiativa anunțata recent de ministrul Educației, Ligia Deca, nu este susținuta de sindicatele din invațamant pentru ca ar reprezenta „un atac” la drepturile fundamentale ale romanilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?